انوشیروانی: منتظر تصمیم نصرشلال هستیم/در ماجرای قاچاق ارز اشتباهی نام وزنه برداری را نوشته اند
به گزارش خبرگزاری آنا، نشست خبری رئیس فدراسیون وزنه برداری، صبح امروز با حضور حسین توکلی و اصحاب رسانه در فدراسیون وزنه برداری برگزار شد.
در ابتدای نشست، سجاد انوشیروانی درخصوص بدهی فدراسیون گفت: در این باره زیاد صحبت شده. یک قراردادی قبل از سال ۱۴۰۱ بسته شده و سپس زمان آن به پایان رسید. پیمانکاری که در سالن حضور داشت مدعی شد کارهای بیشتری انجام داده و قرار بوده هزینه ها پرداخت سود. تعهدات قبلی برای پرداخت آنها انجام نشده و ضررهایی به پیمانکار وارد شده است و این ادعا را در دادگاه گفته و حق و حقوقی را برای او قائل شدند. در نهایت ۲۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون بدهی بوده که تا به امروز ۹ میلیارد آن پرداخت شده است. تشکر می کنم از وزارت که پیگیر این مشکل بوده است. قرار است امروز بخش دیگر هم پرداخت شود و باقی در دو قسط پرداخت می شود. این بدهی فراتر بوده که با توافقات صورت گرفته، پیمانکار بخشی از آن را بخشید.
وی در پاسخ به این سوال که آیا قرارداد یک طرفه فسخ شده است یا خیر گفت : قراردادی ۵ ساله بوده که تاریخ داشته است. در زمان حضور ما هم پیمانکار چند برنامه انجام می دهند اما بعد از ۵ سال پیشنهاداتی برای ادامه کار داشت که ما هم بر اساس قانون همکاری را قطع کردیم و غیر از این نبوده است. کمی طول کشید تا مبلغ این بدهی قطعی شود.
انوشیروانی درباره افتخار آفرینی وزنه برداران کشورمان تصریح کرد : بعد از سرپرستی من در فدراسیون و دوسالی که حضور دارم، افرادی که مارا یاری می کنند از قهرمانان رشته هستند. برنامه ریزی که در هیات رییسه شد انجام می شود. آن چیزی که تحویل گرفتیم نگرانی هایی به ما داد اما خداراشکر با برنامه های درست، نتایج خوبی گرفتیم. باید بگویم که آن چه مدنظر من است نشده و هنوز به زمان نیاز داریم. در این مدت کم روند بسیار خوبی در رده های سنی داشتیم. در فدراسیون این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
رییس فدراسیون در پاسخ به این سوال که چرا برخی از پیشکسوتان فراموش شده اند گفت: جامعه پیشکسوتان بزرگ است. من هم پیشکسوت حساب می شوم. در تمام رشته های ورزشی، این جامعه گسترده است. طی سال ها افرادی بوده که آمدند و کمک های بسیاری کردند. برخی هم همچنان درحال وزنه زدن هستند و ما آنها را به مسابقات اعزام می کنیم. برخی هم پیشکسوتان بزرگ ما هستند که قابل احترام هستند. در سفرهای استانی سعی می کنیم به دیدار این عزیزان برویم. پیشکسوتان شاخص ما اولویت هستند. از نصیری بارها قدردانی کردیم. فدراسیون وظیفه خود می داند که از پیشکسوتان حمایت کند. برنامه ای به عنوان گردهمایی بزرگ وزنه برداری کشور برگزار می کنیم تا از پیشکسوتان شاخص و قهرمانان خود تجلیل بزرگی کنیم. برای داوران هم شرایط سنی مشخص نکرده ایم. حتی حقوق داوران خود را سه برابر کردیم و کامل پرداخت کردیم.
وی در خصوص جذب استعدادها در حوزه مربیگری گفت: در بحث مربیان چندین کار خوب کردیم. سعی کردیم تیم های جوان در بزرگسالان هم شرکت کنند و مربیان آنها هم بیایند و ببینند. تسهیلاتی که باید انجام می دادیم برگزاری منظم رویداد های داخلی بوده که استان ها مسابقات نوجوانان کشور بوده و مربیان آنها آماده و مسابقات را دیده اند. تا جایی که توانستیم به مربیان استان ها فضای دیده شدن دادیم. بعد از سال ها منطقه بندی کردیم. در رده سنی های مختلف به صورت آکادمیک و علمی انجام دادیم. برای دومین سال، انتخاب مربیان برتر را انجام می دهیم تا یکسال حقوق ماهیانه می دهیمف این مبلغ افزایش خواهد داشت و امیدواریم حقوق مناسبی باشد.
وی درباره تیم ملی بانوان ادامه داد: از روز نخست در کنار آقایان برای بانوان هم اردو برگزار کردیم. با درایت کادرفنی، تغییر نسلی انجام دادیم و بر سنین پایه تمرکز کردیم. وزنه برداری رشته ای است که در کوتاه مدت نمی توان نتایج عالی گرفت. ممکن است کلی اتفاق برای وزنه بردار رخ دهد. درحال حاضر به نسل خوب در ۱۶ تا ۲۰ سال رسیدیم که خیلی یکدست و مستعد هستند. برنامه ما بر این است که اردوها را ادامه دهیم و با همین افراد به رده های بزرگسالان ورود کنیم.
انوشیروانی در پاسخ به این سوال که نصیرشلال همکاری را ادامه می دهد یا خیر گفت: نصیرشلال درحال حاضر مسافرت است و باید خود او این مورد را پاسخ دهد. هنوز به ما ابلاغ نکرده است که چه می خواهد. او در این دوسال بسیار زحمت کشیده و فوق العاده کار کرده است. مشتاق همکاری هستیم و باید تصمیم اورا ببینیم.
انوشیروانی در مورد پرحاشیه بودن سفرهای وزنهبرداری و اینکه برخی جوانان و نوجوانان موفق نشدند در مسابقات جوانان جهان و نوجوانان آسیا شرکت کنند؟ تاکید کرد: فدراسیون از این به بعد حواسش به این موارد هست و تلاش می کنیم این مشکلات پیش نیاد. رشته ما از سوی وادا بسیار تحت فشار است. پروتکل های پیچیده دارند.ورزشکاران ما باید اطلاعات خود را دقیق به روز رسانی کنند.
انوشیروانی درباره عملکرد و افت سبک وزن های کشورمان گفت: کادر فنی باید پاسخگو این مورد باشد. واقعیت کشور ما این است که مانند ارمنستان و ازبکستان و این منطقه به لحاظ آناتومی بدن، بیشتر بر اساس سنگین وزن است. این موضوع در انتخاب نفرات توانمند تاثیر دارد. ورزشکاران ما همیشه نشان دادند که با تغییر اوزان مواجه می شوند. به لحاظ علمی، باتوجه به حجم بالای تغذیه در شرایط حرفه ای دو وزن تغییر می کند. در اوزان وسط وب الا خوب خواهیم بود. رشته ما رکوردی است و بر اساس آن، اوزان بالا مدنظر خواهد بود.
رییس فدراسیون وزنه برداری درباره تغییر اوزان مسابقات اظهار کرد: در کنگره جهانی جلسه ای تشکیل شد و اوزان تغییر کرد. وزنه برداری به هشت وزن کاهش پیدا کرد. به لحاظ کمی تأثیرگذار است اما به لحاظ وزنی خیلی تغییر ایجاد نشد و ما همچنان شانس خود را در سنگین وزنان خواهیم داشت. هنوز مشخص نیست هر هشت وزن المپیکی شوند. همچنان چیزی رسمی نشده است.
در ادامه نشست، حسین توکلی در پاسخ به این سوال که تکلیف او با پاراوزنه چه شد گفت: قرارداد من تا پاریس بود. چند جلسه رفتیم اما به جمع بندی نرسیدیم. معمولا باید به کادر فنی پیشنهاد بدهند که روند قرار است چگونه باشد اما برای موارد دیگر مرا خواستند و جلسه تشکیل دادند. فدراسیون خانه من است. انوشیروانی دارد فعالیت می کند و من هم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دهم. کارمند فدراسیون هستم و برایم مهم نیست در کجای این فدراسیون کار کنم.
وی درباره ماجرای اخیر در فرودگاه امام خمینی و دستگیر شدن فردی منتسب به فدراسیون بدنسازی که قصد خارج کردن 100 هزار دلار ارز از کشور را داشت و البته نامهای با مهر فدراسیون وزنهبرداری در اختیارش بوده، گفت: نامهای ندیدهایم و چیزی هم ابلاغ نشده است. شنیدهایم که نام وزنهبرداری را به اشتباه نوشتهاند و منظورشان بدنسازی بوده است.
وی درباره بودجه فدراسیون گفت: خداراشکر در این چند سال رشد بودجه داشتیم نکته مهم این بود که فدراسیون ما در تاریخ خود به فدراسیون درآمد زا تبدیل شده است. نگاه مان این است که که خودمان این درآمدزایی را افزایش بدهیم. همچنین چند برند مختلف را کنار خودمان داشتهایم. جهش خوبی هم در کمکهای وزارت و کمیته بوده است. فکر میکنم رشد چشمگیری در درآمدها داشتهایم. وقتی نمایندگان در مجلس تصمیم میگیرند در خصوص بودجه سال آینده، یک بند به دولت تکلیف شده است که اگر خزانهداری کشور آن شرکتها به تعهدات خود عمل نکند، میتواند مستقیماً از حساب آنها برداشت کند. ما روی این پول که 50 میلیارد بوده، حساب ویژهای باز کرده بودیم، اما تا امروز تخصیص نیافته است. وزارت ورزش پیگیر این بودجه است. باید این را بگویم که ورزش چیزی نیست که با اولویت به آن نگاه نشود. فکر میکنم دولت و مجلس انگیزه کمک به ورزش را دارند، اما این پول باید تخصیص پیدا کند. در واقع در تخصیص باید ورزش در اولویت قرار بگیرد.
وی درباره نتایج جوانان تیم ملی در نایب قهرمانی جهان گفت: تیم ملی باتوجه به جوان گرایی که انجام داد، این روال اتفاقات خوب که حاصل زحمات کادرفنی و همه بود، منجر به افتخار آفرین در بحرین شد. این روند باید رو به رشد شود. استقبال می کنیم که وزنه بردار ما انگیزه برای شکست رکورد دارد و قطعا کمک خواهیم کرد. علی داوودی هم ظرفیت کسب طلا شد و متاسفانه شرایط به گونه سختی پیش رفت. افراد مستعد زیادی در اوزان داریم. پیشبینی می کردیم که جوانان ما در میدان بزرگ استرس زیادی داشته باشد. امیدوار هستیم این تیم نتایج درخشان دیگری هم بگیرد. مصطفی جوادی بسیار باتجربه است و عناوین بسیاری دارید. پیگیر حال مصدومان هستیم و تلاش می کنیم آسیب دیدگی را رفع کنیم. جوادی یک ظرفیت مهم است و اگر مصدومیت او رفع شود قطعا جوادی واقعی را خواهیم دید.
وی درباره زیرساخت ها اظهار کرد: ساخت و ساز وظیفه ما نیست اما فضای کم مارا اذیت می کند. شأن رشته ما کمپ های بسیار است. ضعف ما این است که فضای حرفه ای کمی داریم. صحبت وزیر ورزش هم بر این تاکید داشت که فدراسیون ها تمرکز خود را روی ساخت و ساز نگذارند و حواسشان به قهرمانی رشته خود باشد.
انتهای پیام/