تندروها، امنیت را از نخبگان سیاسی سلب کردهاند/ حادثه شیراز احساس ناامنی کنش سیاسی را در افکار عمومی شکل داد
حجتالاسلام رسول منتجبنیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در تحلیل «وضعیت احزاب در سالی که گذشت»، چالشهای پیش روی احزاب را برشمرد و اظهار کرد: یکی از چالشها مسائل امنیتی است. جریانهای افراطی آرامش و امنیت را از شهروندان و به خصوص نخبگان سیاسی گرفتهاند.
مسئله دیگری که احزاب با آن مواجه هستند، برخوردهایی است که برخی دستگاهها با فعالیتهای سیاسی دارند. هنوز برخی احساس میکنند که فضای دولت گذشته حاکم است؛ از این جهت، احساس آرامش در بین فعالان این حوزه کمتر به چشم میخورد. |
وی با اشاره به مسائل و حوادث سیاسی سال 93، ادامه داد: حرکتهایی که در شیراز صورت گرفت، باعث شد فضای سیاسی ملتهب شود و فعالان سیاسی و همچنین افکار عمومی نسبت به فعالیتها و کنشهای سیاسی احساس ناامنی کنند. باید با چنین حوادثی برخورد جدی صورت گیرد تا این احساس برطرف شود.
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: مسئله دیگری که احزاب با آن مواجه هستند، برخوردهایی است که برخی دستگاهها با فعالیتهای سیاسی دارند. هنوز برخی احساس میکنند که فضای دولت گذشته حاکم است؛ از این جهت، احساس آرامش در بین فعالان این حوزه کمتر به چشم میخورد.
منتجبنیا اضافه کرد: برای حل این مسائل باید شرایطی به جود آید که فرهنگ کار حزبی و سیاسی در میان مردم به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار گیرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در پایان این گفتوگو تأکید کرد: دولت باید فضا را به گونهای برای احزاب فراهم کند تا احزاب بتوانند با اعتماد و اطمینان فعالیت کنند. همچنین دولت در کنار کمکهای معنوی، باید به احزاب کمک مادی نیز داشته باشد تا غیر از فراهم شدن فضای سیاسی مورد انتظار، زمینه حضور فیزیکی احزاب نیز به وجود آید.
انتهای پیام/