پرداخت بخشی از بدهیهای شرکتهای دارویی در هفته آینده
به گزارش خبرگزاری آنا، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی برکت از ابتدای سال گذشته تا کنون به ۱۷ هزار بیمار ۵۷۵ هزار خدمت ارائه کرده و روزانه میزبان حدود ۱۷۰ بیمار نیازمند رادیوتراپی است. در این بیمارستان ۵ بونکر رادیوتراپی، ۴ دستگاه فعال رادیوتراپی، یک دستگاه سایبرنایف، یک دستگاه پت اسکن و بخشهای براکتی و توموتراپی فعال است.
در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت که درمانهای ایمونوتراپی و سرطان با پایه ژنتیک ارائه میشود، طرح امید برکت نیز برای درمان رایگان دهکهای یک تا ۵ درآمدی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان اجرایی شده و ۴۴۰ بیمار در این طرح از خدمات درمانی بهرهمند شدهاند.
ارائه خدمات به ۲۰۰ گردشگر سلامت خارجی نیز در طول سال گذشته و امسال انجام شده و با راه اندازی و دریافت مجوزهای بخشهای مختلف، پذیرش توریسم سلامت نیز در این مرکز درمانی گسترش مییابد.
گفتنی است این بیمارستان در ۵ طبقه و ۱۵ هزار متر مربع در منطقه ۲۲ تهران واقع شده است.
در این مراسم علاوه بر مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت، صادق نیت، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند.
محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از بیمارستان جامع برکت با اشاره به موضوع کمبود نقدینگی شرکت های پخش دارویی گفت: از سازمان برنامه و بودجه پیگیری ها انجام شده و در هفته آینده بخشی از پرداخت ها به شرکت های دارویی انجام شود.
وزیر بهداشت همچنین تاکید کرد: مجوز یک میلیارد دلار گرفته شده تا تامین مواد اولیه و نقدینگی دچار مشکل نشود.
وی ضمن دستور برای تسریع در صدور مجوز های لازم برای بهره برداری کامل از این بیمارستان گفت: در اولین جلسه کمیسیون ماده بیست مجوزها بررسی خواهد شد و در کمترین زمان ممکن تائیدیه های مربوط صادر می شود.
ظفرقندی روند بازدید از بیماستان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: رویکرد این مجموعه حمایت معنوی از بیماران است و این بیمارستان مجهزترین وسایل و امکانات را دارد که میتواند سبب اعتلای علمی و درمانی کشور شود.
وزیر بهداشت در پایان گفت: حمایت مالی ستاد اجرایی فرمان امام وجه های درمانی و علمی این مرکز را تکمیل می کند و می تواند الگویی باشد که در استان های دیگر هم اجرایی شود.
انتهای پیام/