سازمان میراث فرهنگی میزبان نمایشگاهی از آثار تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، داود حیدری هنرمند جوان کشورمان کارشناس مکانیک که 10 سالی است در رشته تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی فعالیت حرفهای دارد در زمینه معرفی این رشته گفت: مدت 10 سال است که در این رشته به دلیل خانوادگی بودن و نیز علاقه شخصی فعالیت دارم. در این رشته در زمینه های تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی زیور آلات منقوش به فیروزه، تابلو و ظروف فیروزه، پیکره تراشی و حکاکی برروی سنگهای فیروزه فعالیت دارم به طور کلی با تمرکز بر روی تراش فیروزه در این رشته فعالیت دارم. با توجه به اینکه این رشته شغل اجدادی ماست از زمانی که با این رشته آشنا شدهام همواره سعی داشتم تا این رشته را در بین مردم بیشتر معرفی کنم.
وی افزود: در این نمایشگاه که به حمایت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی برپا شده است؛ آثاری با تنوع طرح و نقش و نوع ساخت در زمینه زیور آلات منقوش به فیروزه، تابلو و ظروف فیروزه، پیکره تراشی و حکاکی بر روی سنگهای فیروزه طرحهای هنری و مدرن به نمایش عمومی در آمده است.
حیدری تاکید کرد: این هنر بسیار ساده و با استفاده از حداقل امکانات با بهرهگیری و الهام از طرحهای سنتی و مدرن و ابتکار عمل در طرح ها انجام میشود، با حمایتها و نمایش عمومی این رشته و ایجاد آشنایی بیشتر برای مردم در مورد این رشته هنری و قابلیتهای سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی میتوان این رشته را در جامعه بیشتر رشد داد و از فراموشی آن جلوگیری کرد.
حیدری در زمینه حمایت از هنرمندان صنایع دستی یادآور شد: اگر دولت و مسئولین از هنرهنرمند و صنایع دستی در قالب برپایی نمایشگاه، ورک شاپ، فستیوال های مختلف حمایت کنندمی تواند در معرفی و بقای صنایع دستی موثر باشدو صنایع دستی به جایگاهی در خور آن دست یابد.
وی افزود: خوشبختانه در نمایشگاه های مختلف خارجی مانند ایتالیا، ترکیه، تایلند، مالزی، اندونزی و همچنین نمایشگاه های داخلی که در تهران، کیش، مشهد، شیراز، اصفهان، ایرانشهر و گرگان شرکت داشته ایم همواره شاهد استقبال خوب و چشمگیر مردم بودهایم و این امر علاوه بر تکنیک های جذاب در ارائه اثر به علت شناخته شده بودن فیروزه در میان سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در میان همگان است.
این کارآفرین جوان تاکید کرد: خوشبختانه آبکاری طلا شوره ای (قدیمی) بر روی نقره را برای نخستین بار در کشور و حتی در دنیا به انجام رسانده ایم که با استقبال چشمگیری روبرو شده است.
این هنرمند جوان کشورمان در پایان ضمن تشکر از معاونت صنایع دستی کشور برای فراهم سازی فرصت نمایشگاه گفت: اگر دولت و مسئولین از هنرمندان جوان و با پشتکار رشته های مختلف صنایع دستی حمایت کنندو آنها را مورد توجه بیشتری قرار دهند، هم می توان به ایجاد اشتغال و هم ارزآوری در کشور کمک کرد.
این نمایشگاه با حمایت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی از 29 خرداد تا 2تیر ماه در ساختمان شماره 1 سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از ساعت 9 صبح تا 16 عصر پذیرای علاقهمندان است.
انتهای پیام/