دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 خرداد 1395 - 12:29
قائم‌مقام وزیر علوم در گفت‌وگو با آنا

وزیر علوم فرانسه به ایران می‌آید/ در همکاری با آلمان ابتدا از راه‌اندازی دانشکده مشترک شروع می‌کنیم

دکتر حسین‌ سالار آملی قائم‌مقام وزیر علوم و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سفر وزیر علوم فرانسه به همراه روسای 30 دانشگاه این کشور برای بحث و گفت‌وگو در زمینه همکاری‌های علمی و فناوری به ایران خبر داد.
کد خبر : 94338

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه معاونان این وزارت‌خانه به ترکیه، مقرر شد تا 10 طرح تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه‌های دو کشور انجام شود. همچنین مقرر شد تا 50 بورس تحصیلی در اختیار دو طرف قرار گیرد، به این ترتیب که 50 بورس تحصیلی از طرف کشور ایران به ترکیه و 50 بورس نیز از جانب آنها به دانشگاه‌های ما داده شود.


حسین‌ سالارآملی قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «همکاری‌های علمی بین ایران و ترکیه در مرحله اجرایی است و از طرف هر کدام از کشورها 50 بورس به صورت دوره‌های 6 ماهه برای دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده است.»


او گفت: «در همکاری با کشور ترکیه از طرف ایران، دانشگاه تبریز به عنوان مسئول پیگیری امور شناخته شده است. دانشگاه‌های مختلف درخواست‌های خود را به این دانشگاه می‌دهند و بعد از بررسی و انسجام درخواست‌ها، اعزام دانشجو برای این دوره‌ها به ترکیه صورت می‌گیرد.»


قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل افزود: «اخیرا دو هیات بلند پایه از کشور فرانسه در ایران حضور داشته‌اند. در مهر و آبان، وزیر علوم فرانسه به همراه روسای 30 دانشگاه این کشور وارد تهران می‌شوند تا بتوانیم به صورت دو جانبه مباحث را پیش ببریم.»


رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌الملل وزارت علوم پیش از این اعلام کرده بود همکاری آتی و پایدار دانشگاه‌های ایران و آلمان، منوط به تدوین و تعیین نقشه راهی برای همکاری متقابل و تلاش برای تعیین اولویت‌های همکاری بین دو کشور است.


او با اشاره به راه‌اندازی دانشگاه آلمان در ایران گفت: «دانشگاه‌هایی این مسئولیت را بر عهده گرفته‌اند و طرف آلمانی نیز در حال بررسی جزئیات است. البته باید در نشستی دو جانبه همه جزئیات بررسی و مورد بحث و گفت‌وگو قرار بگیرد.»


سالار آملی افزود: «پیشنهاد ما این است که ابتدا از راه‌اندازی دانشکده شروع کنیم و به مرور توسعه دهیم. در این ارتباط مسئولان کشور آلمان در اوایل اکتبر امسال به ایران سفر می‌کنند و مذاکرات در این زمینه به صورت جدی دنبال می‌شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب