دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 خرداد 1395 - 14:45
در دیدار با دبیرکل فدراسیون بین‌المللی هلال احمر مطرح شد؛

ضرورت تدوین برنامه و سند راهبردی 10 ساله جمعیت هلال احمر ایران

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر ایران در سطح ملی مرتبط و مفید است و علاوه بر منابع انسانی که مهم‌ترین دارایی هر جمعیت ملی است؛ دانش، اعتماد و حرفه‌ای بودن، شاخص‌های اصلی جمعیت هلال احمر ایران است.
کد خبر : 94138

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، علی اصغر احمدی که برای شرکت در نشست بسیج منابع نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در ژنو حضور پیدا کرده بود با الحاج آمادو گوئیه سی؛ دبیرکل فدراسیون بین المللی جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر در محل دفتر وی در ژنو ملاقات و گفت‌و‌گو کرد.


احمدی افزود: استقلال جمعیت‌های ملی بر پایه قوانین و مقررات و ماموریت‌هایی است که طبق اساسنامه بر عهده آنها است و فدراسیون نیز نقش راهبردی و هماهنگ کننده جمعیت‌های ملی در سطح بین المللی را عهده دار است.


دبیر کل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در تحولات دنیای امروز موضوعاتی وجود دارد که به هیچ وجه یک جمعیت ملی به تنهایی نمی‌تواند آن را اداره کند، تاکید کرد: هماهنگی‌های امور مربوط به تغییرات آب و هوایی، مسائل بهداشتی و مهاجرت از جمله مقوله‌های ضروری است که در سطوح بالاتر از جمعیت‌های ملی انجام پذیرد.


احمدی با بیان اینکه ورود فدراسیون یا نهضت به مسائل مالی جمعیت نباید بازدارنده خدمات یا سلب اعتماد مردم باشد، اذعان کرد: اما اگر نهضت به شکل یک ماموریت، برنامه‌ای را در اختیار جمعیت‌های ملی قرار دهد، میزان مشارکت جمعیت‌ها در برنامه‌های بین‌المللی افزایش می‌یابد.


وی با اشاره به ضرورت بازنگری در وظایف و ماموریتهای جمعیت هلال احمر تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی منطقه‌ای ضروری است اسناد بالا دستی از جمله قانون اساسی، اساسنامه جمعیت و استراتژی فدراسیون را ملاک قرار داده و سند راهبردی 10 ساله که نقش راهبردی جمعیت هلال احمر ایران را مشخص می‌کند، تهیه کنیم؛ بنابراین با تدوین دو برنامه راهبردی میان مدت، نقشه راه جمعیت را از لحاظ کیفی و کمی مشخص خواهیم کرد.


اعلام آمادگی هلال احمر ایران برای گسترش روابط با فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ


دبیرکل جمعیت هلال احمر تاکید کرد: بر این اساس در نظر داریم در 30 هزار روستای کشور طی مدت 5 سال، خانه‌های هلال راه‌ اندازی کنیم. در مرحله دوم نیز راه اندازی خانه‌های هلال در سطح شهری و سپس در مرحله سوم خانه‌های هلال را برای ایرانیان خارج از کشور راه‌اندازی می‌کنیم و از این طریق آموزش‌های هلال احمر را درون خانواده‌های ایرانی ببریم.


احمدی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر ایران بسیار علاقه‌مند است که روابط خود را با فدراسیون بین‌المللی بیش از پیش گسترش دهد، تصریح کرد: از هر نوع طرح و برنامه و ایده‌ای که به گسترش روابط بین دو سازمان منجر شود، استقبال می‌کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب