دو زبانه شدن آموزش راهی برای رفع موانع جذب دانشجویان بینالملل
سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در حوزه تغذیه دانشجویی کمبودهایی وجود داشته است و برای انعقاد قراردادهای مناقصه، نیازمند کمک بودیم که با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه علاوه بر بودجههایی که به دانشگاهها اختصاص داده شده بود، ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر به حساب دانشگاهها واریز شده بود.
وی با بیان اینکه از روسای دانشگاهها تقاضا دارم حتما ۱۰۰۰ میلیارد بودجه را به تغذیه اختصاص دهند؛ تاکید کرد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر برای تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی به حساب سراسر دانشگاههای کشور تخصیص یافته بود.
حبیبا درباره تمهیدات جذب دانشجویان بین الملل گفت: ۷ رایزن علمی در کشورهای مختلف داریم تا با برگزاری برنامههای متفاوت فرهنگی آموزشی درصدد افزایش دانشجویان خارجی گام برداریم.
رئیس سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه ذکر شده است، محدودیتهای بودجهای باعث تعویق برنامه میشود، موضوع دیگر اینکه اگر کیفیت در اولویت کمیت قرار گیرد آن وقت دانشجویان متخصص اثرگذاری را تحویل جامعه خواهیم داد.
معاون وزیر علوم گفت: دانشجویان خارجی نیازمند امکانات رفاهی و کمکهای آموزشی (کلاسهای فوق برنامه و تقویتی) و خوابگاه و ... هستند که تحقق آن نیازمند بودجه است؛ بنابراین امیدوار هستیم این چالش را به خوبی پشت سر بگذرانیم.
حبیبا با اشاره به دو زبانه شدن آموزش دانشجویان خارجی، گفت: بلد نبودن زبان فارسی یکی از موانع جذب دانشجویان بین الملل بود که هم اکنون این معضل رفع شده است، تاکید داریم که به هیچ عنوان فقط از کشورهای اسلامی و همسایه و دانشجوی خارجی پذیرش نکنیم، بلکه از اروپا و سایر کشورها هم این امر را میسر سازیم که در آستانه سال تحصیلی (۱۴۰۳) ۱۲ دانشجو از اروپا متقاضی تحصیل در ایران بودند.
انتهای پیام/