دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 خرداد 1395 - 14:40
نماینده رفسنجان در مجلس

توسعه گردشگری می‌تواند اقتصاد رفسنجان را از اتکا به تولید پسته خارج کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: توسعه گردشگری اقتصاد رفسنجان را از اتکا به تولید محصول پسته خارج کرده و قطعا احیاء بناهای تاریخی و بهره برداری از آنها در قالب کاربری های جدید می تواند یکی از ابزرهای این کار باشد.
کد خبر : 93872

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا)، احمد انارکی گفت: متاسفانه هنوز ارزش اقتصادی و فرهنگی صنعت گردشگری و فعالیت های زیر مجموعه ای آن نظیر احیاء بناهای تاریخی در کشور جدی گرفته نشده است و این در حالی است که ما تجربه موفق شهرهایی مانند کاشان و یزد را داریم اما چندان به آن توجه نمی‌کنیم.


نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: شهرستان رفسنجان دارای ظرفیت های اقتصادی زیادی است که متاسفانه از این ظرفیت ها فقط بحث تولید پسته و همینطور بحث معادن اشتهار پیدا کرده اند و در مقابل بخش هایی مثل گردشگری مغفول مانده اند.


وی ادامه داد: در شهرستان رفسنجان سرمایه مردمی قابل توجهی هم وجود دارد که متاسفانه برخی از این سرمایه ها به دلیل عدم تعریف زمینه سرمایه گذاری مناسب از منطقه خارج شده اند و اگر موضوع واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی با جدیت اجرا شود قطعا در این منطقه مورد استقبال قرار می گیرد.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: هم اکنون در رفسنجان بناهای تاریخی با ارزشی از قبیل کاروانسراها، برج ها و خانه های قدیمی وجود دارند که زمینه خوبی برای صنعت گردشگری هستند. مخصوصا اینکه مجاورت با شهری مانند یزد باعث شده تا در مردم و سرمایه گذاران رفسنجانی ذهنیتی مثبت درباره احیاء بناهای تاریخی به وجود بیاید.


انارکی همچنین اضافه کرد: هم اکنون شهر یزد به یک مرکز مهم گردشگری در کشور تبدیل شده و ما مطمئن هستیم که اگر بناهای تاریخی رفسنجان به شکل مطلوبی توسط بخش خصوصی احیاء و بازسازی شده و وارد چرخه بهره برداری گردند این ظرفیت با توجه به فاصله نه چندان زیاد با یزد می تواند قسمتی از گردشگران آن شهر را در ادامه سفر جلب خود کند.


وی تاکید کرد: ما به شدت استقبال می کنیم که روند واگذاری بناهای تاریخی در رفسنجان هم انجام شود تا با توسعه گردشگری اقتصاد این منطقه از اتکا به تولید محصول پسته خارج شود و قطعا احیاء بناهای تاریخی و بهره برداری از آنها در قالب کاربری های جدید می تواند یکی از ابزرهای این کار باشد.
این نماینده مجلس گفت: بر اساس زمینه موجود معتقد هستم اگر بناهای تاریخی رفسنجان وارد چرخه واگذاری صندوق احیاء شوند، با توجه به وجود سرمایه های قابل توجه در شهرستان می شود شرایط خوبی برای سرمایه گذاری های موفق ایجاد کرد. چرا که فارغ از موضوع گردشگران شهرها و کشورهای دیگر، نیاز مردم منطقه به وجود مکان های تفریحی و فرهنگی قسمت زیادی از ظرفیت بهره برداری از بناهای تاریخی در قالب پذیرایی و امثال آن را پر می کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب