دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1403 - 15:53

شبکه‌های اجتماعی خارجی کانون خانواده‌ها را نشانه گرفته‌اند

شبکه‌های اجتماعی خارجی کانون خانواده‌ها را نشانه گرفته‌اند
مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد بندرعباس گفت: شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های پرطمطراق خارجی کانون خانواده‌ها را نشانه گرفته‌اند.
کد خبر : 938455

به گزارش خبرنگار آنا، فروغ زارعی مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در کارگاه آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی که در این واحد دانشگاهی برگزار شده شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان خارجی را دشمن اصلی امنیت کشور خواند و اظهار کرد: آنها کانون خانواده‌ها را نشانه گرفته‌اند و به نابودی فرهنگ اسلامی و ایرانی متمرکز شده‌اند.

وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این دوره‌ها؛ توانمندسازی و آگاه‌سازی دانشجویان درباره جرائم سایبری و معضلات اجتماعی پیش آمده در اثر سوءاستفاده از پیام رسانه‌های مختلف است، دانشجویان پس از گذراندن این دوره قادر خواهند بود به‌طور مؤثر و انتقادی محتوای این رسانه‌ها را تحلیل کنند پیام‌های رسان‌های خوب را از بد تمیز دهند.

مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اضافه کرد: سواد رسانه‌ای به تجزیه‌وتحلیل اطلاعات دریافتی پرداخته و از تأثیرات احتمالی آنها بر نگرش‌ها و رفتار‌های خود، ما را آگاه می‌سازد که باید در این مسیر مهم، دانشجویانی تحلیل‌گر و مبتنی بر دانایی پرورش دهیم.

زارعی با تأکید بر اینکه آگاهی از جرائم در اثر اشتباه ساده محرز می‌شود و مشکلاتی برای شخص دانشجو و خانواده‌اش ایجاد می‌کند، افزود: استفاده از فضای مجازی نباید بی‌رویه باشد؛ چراکه باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده‌ای برای کاربران خصوصاً قشر جوان و نوجوان می‌شود که در بهترین سال‌های آموزش در اثر افراط در استفاده از فضای مجازی از فعالیت‌های اجتماعی، ارتباطات، سلامتی و وظایف شغلی و تحصیل خود غافل شده و دچار بیماری‌های روحی همانند افسردگی، بی‌تفاوتی و همچنین آسیب به چشم و ستون فقرات می‌شوند.

وی به راهکار‌های سازنده‌ای در جلوگیری و کاهش اثرات مخرب فضای مجازی اشاره کرد و گفت: تشویق جوانان به فعالیت‌های اجتماعی و گروهی توسط خانواده‌ها، استادان و ارتقای سطح آگاهی و سواد رسانه‌ای جوانان توسط آموزش نهاد‌های آموزشی، می‌تواند راهکاری برای نجات جوانان باشد.

مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس تبیین کرد: خانواده‌ها باید روابط دوستانه با فرزندان خود را تحکیم بخشند، شکاف نسلی به وجود آمده در اثر رشد تکنولوژی را کمرنگ‌تر کنند، باور‌های مذهبی را بین جوانان پررنگ‌تر کرده و نگذارند فضای مجازی بر آنها سلطه‌گر شود.

به گزارش آنا، این کارگاه با بیان برخی مستندات و اتفاقات روی داده در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های خارجی توسط پلیس فنی و مرکز مشاوره امین دانشگاه تحلیل و بررسی و به سؤالات و ابهامات پیش آمده نیز پاسخ داده شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب