دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 مرداد 1403 - 16:02

حدادعادل: موظف هستیم برای موفقیت «پزشکیان» تلاش کنیم

حدادعادل: موظف هستیم برای موفقیت «پزشکیان» تلاش کنیم
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: آقای پزشکیان هم از بنده و هم از سایر دوستان درخواست کرد که گزینه‌های پیشنهادی خود را برای کابینه معرفی کنیم.
کد خبر : 923628

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست وبیناری هفتگی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با حضور اعضای شورای ائتلاف در استان‌ها روز دوشنبه یکم مردادماه با سخنرانی غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف و با موضوع ارائه تحلیلی از شرایط روز کشور و مباحث سیاسی مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و تشکیل کابینه دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حدادعادل از حضور مردم در دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری تقدیر کرده و با اشاره به اینکه در این انتخابات، هم مشارکت محقق شد، هم رقابت و هم امنیت و سلامت از برگزار کنندگان این دوره از انتخابات تشکر کرد و شهادت تعدادی از نیرو‌های انتظامی کشور در حفاظت از صندوق رای را نیز تسلیت گفت.

وی همچنین از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری که با حضور خود به ارائه برنامه و طرح‌ها پرداختند و پس از انتخابات نیز به دیدار رئیس جمهور منتخب رفته و آمادگی خود را برای کمک به دولت جدید اعلام کردند، تقدیر و به فعالین سیاسی که به جامعه در انتخاب گزینه‌ها کمک کردند «خسته نباشید» گفت.

در ادامه این نشست، رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب به بیان و تشریح مولفه‌های مثبت شخصیتی رئیس‌جمهور منتخب پرداخت و گفت: آقای دکتر پزشکیان هم در فاصله‌ی پانزده تیر تا امروز یک چهره‌ی مردمی صمیمی دوراز تکبر از خودشان نشان دادند چه از حیث حضور در هیئت‌های عزاداری، دو بار در مراسم عزاداری خدمت رهبری شرکت کردند و در حسینیه‌ها و در تکیه‌ها و در دستجات سینه زنی مثل آحاد مردم شرکت کردند و دیروز هم که نمایندگان مجلس با رهبری دیدار داشتند آقای پزشکیان به مثابه یک نماینده به مجلس رفتند و روی صندلی خودشان نشستند و بعد هم همراه با نمایندگان به دیدار رهبری رفتند.

وی افزود: اینها جهات امیدوارکننده است و نکته مهم هم این است که در سوابق آقای پزشکیان هیچ نقطه‌ی منفی وجود ندارد چه از نظر خانوادگی چه از نظر اخلاقی چه از نظر انقلابی چه از نظر مالی و ایشان خودشان را یک بسیجی می‌داند و عضو هیچ جریانی نمی‌داند. پیام‌هایی که ایشان برای سید حسن نصرالله، حماس و … داده و پاسخی که به کشور‌های مختلف داده اینها همه مثبت بوده‌اند.

حدادعادل در ادامه با اشاره به اینکه برخی نگرانی‌هایی در طیف‌های انقلابی در خصوص نحوه چینش کابینه دولت چهادرهم وجود دارد گفت: درحال حاضر ما در حالت انتظار هستیم و نمی‌دانیم چه خواهد شد، اما این مهم است که آقای پزشکیان از جریان اصول‌گرا هم درخواست کرده که برای وزارتخانه‌های مختلف پیشنهاد بدهند که به عنوان نمونه ماهم در دیداری که با او داشتیم و حداقل بعد از رای‌گیری دو جلسه بنده با آقای پزشکیان دیدار و مذاکره داشتم که یک جلسه خودم تنها بودم و یک جلسه‌ی دیگر که با تعدادی از دوستان بودیم، در هر دو جلسه ما این نگرانی را به ایشان منتقل کردیم که شما چه می‌خواهید بکنید و آیا می‌خواهید که صددرصد این دولت شما به معرفی شورای راهبری و از جریان اصلاحات باشد یا اینکه می‌خواهید این دیوار‌ها را فرو بریزید و آزادانه‌تر تصمیم بگیرید که البته این‌طور گفتند که می‌خواهند حتی‌الامکان یک دولت اجماع ملی و وفاق ملی تشکیل بدهند که ما هم استقبال می‌کنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: آقای پزشکیان هم از بنده و هم از سایر دوستان ما مثل آقای دکتر رضایی و … درخواست کردند که گزینه‌های پیشنهادی خود را معرفی کنیم که دوستان مشورت‌هایی کردند و به هرحال جریان اصول‌گرا هم تا قبل از تنفیذ و تحلیف و رای اعتماد مجلس پیشنهاد‌های خود را به او خواهد داد.

وی در تشریح این بخش از سخنان خود گفت: الان دو گزینه پیش روی ما است که یکی فرصت و دیگری تهدید است. یعنی می‌شود یک میدانی برای خدمت فراهم بشود و نیرو‌های کشور هم‌افزایی کنند و به جنگ مشکلات برویم و ان‌شالله خدا هم عنایت می‌کند و بر مشکلات فایق بیاییم که این فرصت است. اما خدای نکرده ممکن است این انتخابات و این تغییر دولت به یک تهدید مبدل بشود و ما باید تلاش کنیم که چنین اتفاقی نیفتد و راه جلوگیری از این اتفاق منفی این است که عقلانیت را حاکم کنیم و بر احساسات خودمان غلبه بکنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اضافه کرد: ممکن است منِ حدادعادل و یا طرفداران من اگر بنده به فرض نامزد ریاست جمهوری بودم و پیروز نمی‌شدم، احساساتمان جریحه‌دار شده باشد و تلاش کرده باشیم برای پیروزی و پیروز نشده باشیم. خستگی به تنمان مانده باشد و افسرده شویم و عصبانی باشیم و ناراحت بشویم. لیکن سوال این است که جایگاه عقلانیت کجاست؟ آیا ما باید مهار خودمان را به دست احساسات و عواطف بسپاریم یا باید به دست عقلانیت بسپاریم؟ گاهی دیده می‌شود که خلاف این است و مثلاً دیده می‌شود که در این شرایط که رهبری همه را به پشتیبانی از رئیس جمهور منتخب دعوت می‌کنند و کشور را به آرامش و ثبات دعوت می‌کنند، عده‌ای حتی در داخل جریان اصولگرایی به جان هم میفتند و عده‌ای روی زخم‌های یکدیگر به جای اینکه مرهم بگذارند نمک می‌پاشند. عده‌ای نبش قبر می‌کنند پرونده‌های انتخابات مجلس و مناظره‌ها و اینها را بازگشایی می‌کنند.

حدادعادل با بیان اینکه امروز ما در شرایطی هستیم که یک طرف حدود چهارده میلیون رای داده و پیروز نشده یک طرف با بیش از شانزده میلیون پیروز شده و این یک شرایطی است که دشمن طمع می‌کند که بتواند در کشور یک جنگ حیدری- نعمتی راه بیاندازد که این دو طرف به جان هم بیفتند، اظهار کرد: اینجاست که رهبری تذکر می‌دهند و می‌فرمایند حتی مواظب دست خارجی باشیم، فرض کنیم منافقینی که در آلبانی نشستند مطلبی به اصطلاح به طرفداری این‌ور می‌نویسند و یک حرفی به طرفداری از آنور و روی این آتش نفت می‌ریزند و ما هم فکر کنیم که خودمانیم که داریم با هم دعوا می‌کنیم ولی دیگران طراحی می‌کنند پس باید نهایت هوشمندی را به خرج داد و باید قبول کرد که یک بازی بوده و ما پیروز نشدیم ولی ما باید ببینیم که چه چیزی برای ما اصل است.

وی تاکید کرد: حالا رئیس‌جمهور وقتی رای اکثریت داشت رئیس جمهور همه است و رئیس جمهور آنهایی که به او رای ندادند هم هست و معنی ندارد که دیگر احوال قبل از رای‌گیری و قبل از انتخابات را بعد از انتخابات ادامه بدهیم. بقیه کار هم با خود رئیس‌جمهور است که امیدواریم استقلال خود را نشان بدهد و ما امیدواریم که رئیس‌جمهور همانطور که در مناظره‌ها گفتند که عضو هیچ حزبی نیستم در واقع نشان بدهند که خود رئیس‌جمهور است که تصمیم می‌گیرد.

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در پایان گفت: به هر حال عرایض بنده نکته‌ی اصلیش این است که ما با رعایت عقلانیت و با کنترل احساسات و پرهیز از واکنش مآبی و واکنش‌های سریع باید سعی کنیم فضای کشور را یک فضای آرام و با ثباتی بکنیم و همانطور که رهبری فرمودند به رئیس‌جمهور کمک کنیم برای موفقیت چرا که موفقیت او موفقیت همه است و پیروزی او پیروزی همه‌ی ماست و ان‌شاالله که دولت خوبی تشکیل بشود و ما هم آنجایی که دولت کار درستی می‌کند تایید کنیم و اگر یک‌وقت نظر انتقادی داشتیم نظر انتقادی خودمان را مطرح بکنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب