دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سخنگوی دولت: انعقاد قرارداد یک میلیون دلاری نفتی‌ها با شرکت‌های ایرانی

سخنگوی دولت: انعقاد قرارداد یک میلیون دلاری نفتی‌ها با شرکت‌های ایرانی
سخنگوی دولت سیزدهم خبر از انعقاد قرارداد یک میلیون دلاری نفتی‌ها با شرکت‌های ایرانی خبر داد.
کد خبر : 910507

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس از ۱۸ اردیبهشت ماه در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

در مدت ۴ روز برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس شاهد بازدید و حضور افراد برجسته در اکوسیستم فناوری و همچنین مسئولان اجرایی کشور هستیم.

 علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌‌ماه در آخرین روز از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴، از غرفه‌های این نمایشگاه و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بازدید کرد.

بهادری جهرمی ابتدا به اهمیت نمایشگاه اینوتکس در اکوسیستم فناوری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه محیط مناسبی هم برای بخش حاکمیتی جهت شناخت دستاوردهای فناوران و هم برای  خانواده و زیست بوم فناوری جهت ارائه نیازها و چالش‌های خود فراهم کرده است.

وی در‌ادامه به حیاتی‌ترین نیاز فعالان اکوسیستم فناوری اشاره کرد و گفت: تنها چیزی که فناوران می‌خواهند، تاثیرگذاری و بهره‌وری دستاوردهای فناورانه در زندگی، کسب و کار و تولیدات عموم مردم جامعه است.

سخنگوی دولت به ارزیابی کیفیت محصولات و دستاوردهای ارائه‌شده در اینوتکس۲۰۲۴، پرداخت و گفت:  در هر سال برگزاری این نمایشگاه شاهد نگاه‌ها، طرح‌ها و دستاوردهای جدید هستیم و این خیلی خوب است که فناوران ما با سرعت پیشرفت دنیای فناوری همگام هستند.

بهادری‌جهرمی اضافه کرد: حضور قشر نوجوان در این رویداد بسیار مهم است. چرا که مسئولیت و دغدغه‌مندی ما مسئولان و همچنین فناوران را برای  آشنایی و علاقه‌مند کردن نسل جوان و آینده‌ساز کشور بیشتر می‌کند.

وی با ابراز امیدواری برای حضور نسل جوان در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور ادامه داد: تا زمانی که نسل نوجوان و جوان کشور در فضای اکوسیستم فناوری ایران علاقه دارند، می‌توان به رشد و نوآوری در فصای استارت‌آپی امیدوار بود.

سخنگوی دولت سیزدهم خبر از انعقاد قرارداد یک میلیون دلاری نفتی‌ها با شرکت‌های ایرانی خبر داد.

جهرمی با تاکید بر اینکه حوزه‌های نیرو و نفت نیاز به خدمات فناورانه بیشتری دارند، یادآور شد: در حوزه نفت نزدیک به ۷۰۰ شرکت با وزارت نفت قرارداد جاری دارند که حجم این قراردادها حدود یک میلیارد دلار می‌شود.

وی این میزان حجم قرارداد را به معنی دیده شدن این دستاوردها دانست و گفت: ظرفیت‌هایی که در این اکوسیستم وجود دارد، قطعا بیشتر است و دولت هم حامی پشتیبان است و هم تلاش می‌کند که با تمام توان بهره‌برداری حداکثری از این دستاوردها داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب