ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی اینوتکس از دیروز ۱۸ اردیبهشت 1403 در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه شاهد برگزاری بیش از ۴۰ کارگاه و رویداد فناورانه با حضور متخصصان برگزیده زیستبوم فناوری کشور هستیم.
محمد زینعلی مدیرعامل شرکت دانشبنیان تولیدکننده پهپادهای سمپاش و بذرپاش در سلسله رویدادهای هابرسانه نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ درباره نحوه تولید و تجاریسازی این محصول گفت: پهپادهای سمپاش، امکان طیفسنجی، نقشهخوانی و مسیریابی را با تجهیز نرمافزارهای توپوگرافی و جهتیاب دارد.
زینعلی افزود: در قسمت محلولپاشی، چند نازل وجود دارد؛ این پهپادها مجهز به چند مخزن هستند.
وی گفت: نازلهای میکرومتری این پهپادها، قابلیت پودرکردن دانههای سم را دارد و همین مورد، تأثیرگذاری پهپاد را در فرآیند سمپاشی، افزایش میدهد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان به تفاهمنامهها و همکاریهای اجرایی با شرکتهای دیگر اشاره کرد و گفت: تا کنون، حدود ۱۰۰ پروژه داخلی را اجراییسازی کردهایم که بیشتر آنها متعلق به بخش خصوصی و زمینهای کشاورزی کشاورزان بوده است.
زینعلی با بیان اینکه این پهپادها یک محصول خدماتی است، گفت: بستههای آموزشی هدایت پهپاد و هدایت دستگاه نیز توسط متخصصان شرکت ارائه میشود. این خدمات آموزشی بهصورت بستههای مجازی و وبینارها، ارائه میشود.
وی به یکی دیگر از دستاوردهای جدید این شرکت اشاره کرد و افزود: حدود یکسال است که مشغول ساخت پهپادهای چندطیفی هستیم، این پهپادها برای تشخیص آفت روی محصولات کشاورزی کاربرد دارد.
زینعلی به بهرهگیری از هوش مصنوعی در ساخت این پهپادها اشاره کرد و گفت: در قسمت پردازندهها و تشخیصدهندههای این پهپادها از هوش مصنوعی، استفاده شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، درباره صادرات پهپادهای بذرپاش و سمپاش ساخت این شرکت گفت: اکنون بهدنبال صادرات این پهپادها به کشور عراق هستیم.
زینعلی به میزان فروش این پهپادها در استانهای کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس و خوزستان، بیشترین خریداران این پهپادها بودهاند.
انتهای پیام/