دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر ستاد توسعه فناوری فرهنگی و نرم معاونت علمی:

برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولیت اجتماعی شرکت‌های خلاق

برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق رونمایی از منشور مسئولیت اجتماعی شرکت‌های خلاق
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: رویداد «مانوین» همزمان با رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ در حوزه صنایع خلاق برگزار می‌شود.
کد خبر : 907538

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امروز در نشستی خبری که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد گفت:رویداد مانوین همزمان با اینوتکس 2024 برگزار می شود.

وی گفت: این رویداد با هدف کمک به حل مسائل اجتماعی از طریق ظرفیت‌های اجتماعی، ابزار‌های نوآورانه و فناورانه برگزار خواهد شد که همین موضوع ماهیت ذاتی صنایع خلاق است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بزرگترین جامعه آماری کشور، حوزه صنایع فرهنگی و نرم است؛ نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در گروه‌های مختلف جامعه ورود پیدا کند.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهاى روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

حسنلو ادامه داد: کارآفرینان نیز در حوزه صنایع خلاق نقش دارند، از این رو با هدف وارد کردن فرهنگ نوآوری و فناوری که منجر به کارآفرینی و خلق ثروت می‌شود و پیرو راهبرد کلان ۲ نقشه جامع علمی کشور مبنی بر کمک به گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیانی و ارائه دستاورد‌های حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی کشور، این رویداد در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: پیش بینی می شود در این مراسم از کتاب، محصول و منشور مسئولیت اجتماعی شرکتهای دانش بنیان و خلاق داشته باشیم.

اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری‌های نرم

حسنلو با اشاره پروژه های پیشران در حوزه های فناوری های نرم و فرهنگی گفت: پروژه های پیشران پروژه هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه ها را چند پله جاوتر براند.

حسنلو ادامه داد: ما دو دسته پروژه های پیشران و کلان تعریف کرده ایم. برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه های پروژه های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و‌ زیرساخت های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند اما نیازمند تجمیع ظرفیت ها و کنسرسیوم ها هستند.

وی با بیان اینکه دسته سوم پروژه ها، پروژه هایی هستند که نیاز به زیرساخت های قانونی و‌ فیزیکی دارد گفت: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

در ادامه یاسر قرائی، دبیر اجرایی رویداد گفت: برگزاری مانوین در راستای نگـاه نـوآورانه، آینده‌نگارانه و عدم غفلت از نیاز‌های روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف و ترویج فرهنگ نوآوری است که به کارآفرینی و خلق ثروت منجر می‌شود.

رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»

وی گفت: نشست‌های تخصصی، بخش نمایشگاهی، پروتوتایپ، رونمایی، روایت پیشرفت، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی از جمله بخش‌های مختلف مانوین است. رویداد «مانوین» با هدف ارائه دستاورد‌های صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس ۱۴۰۳» در ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت در تامین محتوای بخش روایت پیشرفت، مشارکت در نشست‌ها و پنل‌ها، دعوت از فعالان و صاحب‌نظران، حضور واحد‌های نوآور، خلاق و فناوری مستعد و توانمند در بخش نمایشگاهی، معرفی ظرفیت‌های استانی در حوزه‌های فناوری فرهنگی نرم، توجه به بخش بازار پردازی و لزوم زنجیره ارزش محصولات صنایع فرهنگی و نرم از جمله انتظاراتی است که از اعضا شورای سیاست‌گذاری می‌رود.

وی رونمایی از برخی محصولات و دستاوردها را از دیگر بخش‌های مانوین عنوان کرد و گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی در نهایت شش محصول برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب