«خفه شدن» صنعت گردشگری در فرانسه و تهدید جام ملتهای اروپا
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، میزان اشغال هتلها در پاریس در سه ماهه اول به شکل فاجعهباری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است و در هفتههای اخیر 30 درصد از رزرو هتلها لغو شده است.
همچنین براساس آمار ارائه شده از سوی انجمن گردشگری منطقهای در این مدت از تعداد گردشگران ژاپنی در فرانسه 56٪ ، از روسها 35٪ و ار چینی تقریبا 20 درصد کاسته شده است. این در حالی است که تعداد توریستهای چینی پاریس در سال گذشته میلادی نیز نسبت به سال پیش از آن با کاهش شدید 50 درصدی رو به رو بود و در مجموع به 1/2 میلیون نفر در سال 2015 رسیده بود.
این امر تا حد زیادی نتیجه اعتصابهای کارکنان صنعت حمل و نقل فرانسه، لغو پروازها و تأخیر و سرگردانی مسافران در فرودگاهها و ایستگاههای قطار ضربه و هرج و مرجی است که انتظار می رود با آغاز اعتصاب نامحدود کارکنان مترو در روز پنجشنبه شدت گیرد.
به گزارش فوربس، کشور فرانسه در روزهای پیش از آغاز تابستان 2016 هرج و مرج تمام عیاری را در شبکه حمل و نقل تجربه میکند که قرار است با تظاهرات و اعتصاب قریب الوقوع کارگران در روزهای آینده تشدید شود. گسترش این اعتصابها در سراسر کشور در اعتراض به اصلاحات دولتی قوانین کارگر است که کارگران فرانسوی آن را در تضاد با منافع خود دانستهاند. شبکه حمل و نقل در حال حاضر نیز با مشکل کمبود سوخت رو به روست. این عوامل سبب احساس وحشت و نگرانی روزافزون در میان گردشگران شده و بخش گردشگری آن کشور را با سقوط فاجعهباری روبهرو کرده است.
در همین حال فرانسه بهعنوان میزبان جام ملتهای اروپا انتخاب شده که قرار است در تاریخ ۲۱ خرداد امسال آغاز شود و در ۲۰ تیر به پایان برسد ده شهر بوردو، لان، لیل، لیون، مارسی، نیس، پاریس، سن دنی، سن اتیین و تولوز شهرهای میزبان این هستند. اعتصاب و احساس ناامنی و آشفتگی تعداد تماشاچیان مسابقات را که بسیاری از آنها گردشگران خارجی خواهند بود، به شدت کاهش خواهد داد.
موج تازهای از آب و هوای نامساعد نیز که در روزهای اخیر برای اولین بار طی 16 سال سبب لغو یک روز کامل از مسابقات اُپن فرانسه شد و به جاری شدن سیل انجامید، مزید بر علت شده و به ایجاد حس نگرانی گردشگران دامن زده است.
انجمن تجارت گردشگری فرانسه (GNI) با اشاره به موج لغو هتل - 30٪ در هفتههای اخیر – از اعتصابها با عنوان «خفه شدن» صنعت گردشگری آن کشور نام برده است. از زمان حملات تروریستی در ماه نوامبر (آذر) گذشته در پاریس، تعداد گردشگران خارجی در منطقه ایل-دو-فرانس که شامل پاریس و منطقه اطراف آن میشود، بسیار کمتر شده است و ناآرامیهای اجتماعی، تظاهرات و اعتصاب نیز به این موج دامن زده است.
انتهای پیام/