دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه شهید بهشتی:

۱۰درصد نیروهای حوزه میکروالکترونیک آمریکا ایرانی هستند

۱۰درصد نیروهای حوزه میکروالکترونیک آمریکا ایرانی هستند
آقامیری گفت: ۱۰ درصد از نیروی فکری و انسانی که در حوزه میکروالکترونیک آمریکا کار می‌کنند، ایرانی هستند که این رقم بزرگی است.
کد خبر : 899056

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک که در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: باید در حوزه میکروالکترونیک نیرو‌های انسانی را به کار بگیریم؛ البته نیاز است زیرساخت‌ها و سرمایه گذاری مناسب را فراهم کنیم تا مانند همه حوزه‌هایی که موفق هستیم در حوزه میکروالکترونیک هم بدرخشیم.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: کاری به سیاه نمایی‌هایی که در سطح جهان علیه ما می‌شود، ندارم، اما ما از بزرگ‌ترین کشور از لحاظ آهنگ رشد هستیم.

می‌خواهیم بزرگ‌ترین آزمایشگاه کوانتوم را داشته باشیم

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: دانشگاه شهید بهشتی در موضوع کوانتوم جدی است.

وی ادامه داد: ۶ تا ۷ هزار متر مربع فضا را آماده کردیم که بزرگ‌ترین آزمایشگاه کوانتوم را داشته باشیم؛ اگر بخواهیم منتظر سیاست‌های کلی کشور باشم، شاید به این زودی‌ها این کار رخ ندهد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: یکی از نگرانی که به عنوان یک معلم قدیمی دارم این است که همگرا نیستم، ما در بحث فناوری‌ها مستقل عمل می‌کنیم و به همین دلیل هم افزایی‌های ما در این زمینه خیلی کم است.

آقامیری افزود: همزمان گروه‌های مختلفی در حوزه میکروالکترونبک مشغول فعالیت هستند که می‌توان در قالب ستادی آنها را جمع کرد تا کار مشترک انجام بگیرد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه ما باید به دنبال تجاری سازی باشیم، گفت: اول باید نیاز داخلی را برطرف کنیم و سپس به دنبال بازار‌های خارجی باشیم.

وی ادامه داد: در موضوع نیمه هادی‌ها باید علاوه بر کار، سرمایه گذاری شود، امکانات و مواد اولیه را داریم و می‌توان کار‌های بزرگی در این زمینه انجام داد.

دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک روز‌های ۸ و ۹ اسفند در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب