سامانه مدیریت معادن برای حفظ دادههای تخصصی طراحی شد
احسان حسینپور مدیر کنترلپروژه شرکت دانشبنیان فعال در زمینه هوشمندسازی معادن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ضرورت طراحی سامانه هوشمند مدیریت معادن توضیح داد: جرقه و ایده طراحی چنین سیستمی از زمانی برای تیم تحقیق و توسعه شرکت شکل گرفت که اغلب تیمهای فناور در معادن با مشکل ازدسترفتن دیتای جمعآوری شده از معادن مواجه میشدند.
وی ادامه داد: درواقع زمانی که پایش، نقشهبرداری و مطالعهای از یک معدن انجام میشود، دیتای ارزشمندی طی فرآیندی زمانبر بهدست میآید. این اطلاعات باید روی یک بانک اطلاعاتی ذخیرهسازی شوند. این سیستم هوشمند یک یانک اطلاعاتی دقیق و مادامالعمر برای ذخیرهسازی اطلاعات بهدستآمده از معادن است.
نماینده این شرکتدانشبنیان در خصوص توسعه این نرمافزار تحتوب ادامه داد: یکی از نکات قابل توجه درباره این سامانه، اضافهکردن قابلیت نرمافزارهای کاربردی مهندسی معدن (اعم از فاز اکتشافی و طراحی) برای کارفرمایان است.
وی افزود: کاربران این سامانه علاوهبر بهرهگیری از خدمات مدیریت اطلاعات معادن، از نرمافزارهای کاربردی برای مهندسی معادن نیز استفاده میکنند.
احسانپور با بیان اینکه دسترسی به دادههای معادن امری دشوار است افزود: از آنجایی که دسترسی به دادههای تخصصی معادن دشوار است، اغلب کاربران این سامانه شرکتها و اشخاص حقوقی هستند که طی یک قرارداد از خدمات سامانه بهره میبرند.
وی مطرح کرد: علاوهبر استفاده از امکانات داخل سامانه، براساس قراردادی که نعقد میشود، خدمات مشاوره و منتورینگ هم به کاربران ارائه میشود.
حسینپور به مناطقی در کشور که تاکنون از این سامانه استفاده کردهاند اشاره کرد و ادامه داد: اکنون معادن سه منطقه در کشور از جمله کرمان، بندرعباس و زنجان از سامانه مدیریت معادن استفاده کردهاند.
انتهای پیام/