ایمنسازی ارتباطات سازمانی با بیش از نیم میلیون کاربر ممکن شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید وحید نحوی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات درخصوص این محصول جدید توضیح داد: این محصول سامانهای بومی با ویژگیهای منحصر به فرد است که دسترسی به خدمات سازمانی را ایمن و آسان میکند. این محصول با استقبال گسترده مراکز و موسسات دولتی مواجه شده و هم اکنون با استقرار در بیش از 500 سازمان، کاربردهای آن در حوزه مشتری و سرور، برای بیش از حدود 500هزار کاربر فعال شده و ارتباط ایمن را ممکن کرده است.
وی ادامه داد: توزیع جغرافیایی دفاتر سازمانی، مراکز داده متعدد، ارائه خدمات بر بسترهای ابری، پشتیبانی از کاربران راه دور و استفاده از دستگاههای همراه، مرزهای سنتـی شبکهها را شکسته و سازمانها برای ارائه خدمات خود با مخاطرات متفاوتی نسبت به گذشته مواجه هستند. سامانه دسترسـی امن به خدمات سازمانی، مبتنـی بر الگـوی «اعتماد صفر»( Zero Trust) طراحی شده و به مدیران فناوری و امنیت اطلاعـات این امکـان را میدهـد که دسترسـی به خدمـات و منابع سازمان را به سادگـی در جزئیترین سطح مدیریت کننـد.
این مسئول تاکید کرد: سادگی استقــرار و مدیریــت، پشتیبانی از روشهای احراز اصــالت چندعاملـی (MFA)، وارسی سلامـت دستگاههای کاربران، حفظ محرمانگـی در مسیـر انتقال اطلاعات و تکیـه بر پروتکـلها و الگوریتـمهای بومـی و اختصاصـی از ویژگیهای این سامـانه است که آن را محصولـی منحصـر به فرد در بازار کشــور کرده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، سامانه امنسازی دسترسی به سرویس های سازمانی هوشمند، را یکی از نیازهای ضروری و امنیتی کشور دانست و گفت: نسخه اولیه این سامانه، عنوان کرد: نسخه اولیه محصول کیهان در اوایل دهه ۸۰ با توجه به نیاز راهبردی کشور به راهکارهای بومی حفاظت از سرویسهای سازمانی طراحی و پیادهسازی شد. در ادامه این محصول به متناسب با پیشرفت فناوری و نیاز سازمانها، بازطراحی شد و در گستره بزرگی از سازمانهای راهبردی و دولتی و همچنین شرکتها و بانکهای بزرگ کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
این فعال فناور، سازگاری با نیاز سازمانها و دستگاههای سراسر کشور دانست و گفت: علاوه بر هماهنگی کامل با نیازهای مشتریان داخل کشور و سادگی کاربری آن، ارتقا و توسعه این محصول توانسته نیازهای مشتریان داخل کشور را پوشش دهد.
نحوی به مهمترین قابلیتهای این سامانه هوشمند اشاره کرد و افزود: حفاظت از سرویسهای حیاتی از نظر کنترل دسترسی و جلوگیری از نشت اطلاعات خصوصاً در پی گسترش نیاز به دسترسیهای از راه دور و ارائه خدمات برخط، از دغدغههای مهم مدیران سازمانهاست. این دغدغهها را در حوزهای به گستره بزرگی از مشتریان از سازمانهای بزرگ دولتی کشور تا شرکتهای خصوصی برطرف نماید. علاوه بر نیاز ذاتی به چنین محصولی، بومی بودن پروتکلها و الگوریتمهای رمزنگاری در این زمنیه میتواند امنیت بالاتری را در کاربردهای حساستر فراهم سازد.
وی با اشاره به بومیسازی این سامانه، اضافه کرد: محصولات این شرکت دانشبنیان، بر پایه محصولات متنباز توسعه داده شده و الگوریتمها و پروتکلهای آنها شناخته شده و استاندارد هستند. این ویژگی باعث شده است که کیهان محصولی کاملاً منطبق بر نیاز مشتری ایرانی طراحی شود و در بسیاری از کاربردها نه رقبای داخلی و نه رقبای خارجی قادر به جایگزینی کیهان نیستند. همچنین تسلط تیم توسعه کیهان بر دانش این محصول به دلیل تولید کاملاً بومی آن، باعث شده است کیفیت رسیدگی به درخواستهای مشتریان در مقایسه با محصولات متنباز حاضر در بازار ایران بالاتر باشد.
وی با بیان اینکه این محصول، نمونه مشابه داخلی ندارد افزود: محصولی با این مشخصات خاص واردات ندارد. هر چند برخی روترها و فایروال های خارجی امکاناتی شبیه آن را ارائه می کنند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، درباره مزایای رقابتی این محصول نسبت به سایر نمونههای با کارکردهای مشابه اضافه کرد: در سایر بخشها که رقبای مشخص وجود دارند، توانایی ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت بالا، مزیت رقابتی جدی کیهان با محصولات مشابه محسوب میشود. همچنین توانایی برآورده کردن نیازهای مشتریان با توجه به تسلط بر دانش تولید این محصول در بسیاری از موارد منجر به تمایز جدی کیهان با محصولات رقیب شده است.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال ۱۵ متخصص در هسته تحقیق و توسعه این سامانه هوشمند گفت: ساخت 40 محصول بومی و اجرای 140 پروژه تحقیق و توسعه ای و 450 پروژه خدمات فنی بخشی از کارنامه این شرکت دانش بنیان است.
انتهای پیام/