دانشمندان: جهان احتمالا جوانتر از تصور ماست
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، براساس حرکات ماهوارهای کهکشانها که نشان میدهد چگونه اخیراً در یک گروه کهکشانی قرار گرفتهاند، جهان میتواند جوانتر از آن چیزی باشد که ما فکر میکنیم.
طبق اندازهگیریهای تابش پسزمینه مایکروویو کیهانی (CMB) توسط مأموریت پلانک آژانس فضایی اروپا، کیهان حدود ۱۳.۸ میلیارد سال سن دارد. این محاسبه بر اساس آنچه بهعنوان مدل استاندارد کیهانشناسی شناخته میشود، توصیف میکند که یک جهان مسطح تحت سلطه انرژی تاریک و ماده تاریک است و با سرعت پر شتابی در حال انبساط است.
سپس مدل استاندارد بهعنوان پایهای برای شبیهسازیهای ابررایانهای استفاده میشود که میتواند رشد ساختارهای در مقیاس بزرگ را مانند کهکشانها، خوشههای کهکشانی عظیم در جهان به تصویر بکشد.
با آخرین مطالعات درمورد حرکت کهکشانها، نشان داده شده است که کهکشانها از آنچه قبلاً فکر میکردیم جوانتر هستند که باعث شکلگیری پژوهشها و تحقیقات جدید میشود.
تحقیقات اخیر نشان میدهد که نتایج حرکت کهکشانها ممکن است تفسیر متفاوتی داشته باشد و ما به نحوی به طور نادرست فکر میکنیم که هستی بیش از ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون سال را پشت سر گذاشته است.
یکی از پژوهشهای اخیر در دانشگاه کلمبیا که توسط رندال موزر صورت گرفته نشان میدهد که اگر از روشهای مختلفی برای تحلیل حرکت کهکشانها استفاده کنیم، یک تعارض در میان نتایج وجود دارد.
این تناقض به معنای این است که شکلگیری کهکشانها ممکن است به شکل متفاوتی از آنچه قبلاً فکر میکردیم رخ داده باشد.
این تحقیقات هنوز هم در مراحل اولیه خود قرار دارند و نیاز به تایید بیشتر دارند. با این حال، این نتایج به مرور زمان میتوانند تغییر کنند و دانشمندان میتوانند به نحوی به چگونگی شکلگیری کیهان و عمر آن پی ببرند.
گروههای کهکشانی مجموعههای کوچکی از کهکشانها هستند که در آن چند کهکشان بزرگ با دستهای از کهکشانهای کوچکتر به هم میپیوندند.
انتهای پیام/