نخستین دستگاه هوش مصنوعی تشخیص سرطان پوست مجوز گرفت
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز بازاریابی را به «درما سنسور» (DermaSensor) اعطا کرد. این دستگاه مجهز به هوش مصنوعی است و برای تشخیص زودهنگام سرطانهای پوست مانند ملانوم، کارسینوم سلول پایه و کارسینوم سلول سنگفرشی طراحی شده است.
درما سنسور که عمدتا برای استفاده توسط پزشکان مراقبتهای اولیه طراحی شده است، از طیف سنجی پراکندگی الاستیک برای بررسی ویژگیهای سلولی و زیر سلولی ضایعات پوستی مشکوک استفاده میکند.
هدف این فناوری پیشرفته توانمندسازی ارائه دهندگان مراقبتهای بهداشتی با ابزاری نوآورانه برای تشخیص دقیقتر و به موقع سرطان پوست است.
تعامل هوش مصنوعی و مراقبتهای بهداشتید ر این دستگاه میتواند پنج نوار طیفی را از یک ضایعه در یک اسکن جمع آوری کند. پس از آن، الگوریتمی که از طریق بررسی بیش از ۲۰ هزار اسکن تنظیم شده است، دادهها را ارزیابی میکند.
سپس نتیجه به کاربر نشان داده میشود، که نشان دهنده دو گزینه «بررسی بیشتر» یا «مانیتور» است. بررسی بیشتر پیشنهاد میکند که بیمار باید به یک متخصص پوست ارجاع شود درحالی که گزینه دوم نیاز فوری به مداخله متخصص ندارد.
کودی سیمونز، یکی از بنیان گذاران و مدیرعامل درماسنسور گفت: ما در حال ورود به عصر طلایی هوش مصنوعی پیش بینی کننده و مولد در مراقبتهای بهداشتی هستیم و این قابلیتها با انواع جدیدی از فناوری مانند طیف سنجی و توالی یابی ژنتیکی برای بهینه سازی تشخیص و مراقبت از بیماریها همگام میشوند.
سیمونز افزود: در حالی که دهها شرکت در دهههای اخیر تلاش کرده.اند تا این مشکل را حل کنند، ما مفتخریم که به عنوان نخستین وسیله تایید شده توسط سازمان غذا و دارو یک ابزار خودکار برای ارزیابی ضایعات مشکوک را در اختیار افراد قرار میدهیم.
انتهای پیام/