دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط دانش‌بنیان‌ها طراحی شد؛

سیستم احراز هویت مبتنی بر هوش مصنوعی بدون نیاز به تجهیزات گران‌قیمت

سیستم احراز هویت مبتنی بر هوش مصنوعی بدون نیاز به تجهیزات گران‌قیمت
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی نرم‌افزار احراز هویت مبتنی بر هوش مصنوعی شده که به تجهیزات گران قیمت نیازی ندارد.
کد خبر : 891828

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، سامانه احراز هویت برای حفظ اطلاعات حساسی که ممکن است کاربران در سیستم‌های آنلاین گذاشته باشند مانند اطلاعات بانکی، کارت اعتباری و مشخصات شخصی و... لازم است. با استفاده از سیستم احراز هویت، می‌توان سطح دسترسی هر کاربر را تنظیم کرد و از دسترسی غیرمجاز کاربران به اطلاعات حساس جلوگیری کرد.

احراز هویت به معنی تایید هویت یک فرد است، به‌طوری که فرد بتواند ثابت کند که خودش به سیستم دسترسی دارد و نه شخص دیگری. اطلاعات اولیه برای انجام این فرایند شامل اطلاعات شخصی مانند نام، شماره تلفن، آدرس، تاریخ تولد و موارد مشابه است. برای احراز هویت ممکن است از ابزار مختلفی مانند کارت‌های شناسایی، کد امنیتی ارسال شده از طریق پیامک یا ایمیل، سوالات امنیتی یا حتی امضای الکترونیکی استفاده شود. احراز هویت در موارد مختلفی از جمله سیستم‌های بانکی، پروفایل‌های آنلاین، ورود به حساب کاربری و در سیستم‌های امنیتی و برخی خدمات دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در همین راستا به سراغ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید نرم‌افزار‌های احراز هویت رفتیم.

الهه محمد زاده، مدیر این شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره محصول فناورانه‌ای که ارائه کرده‌اند، گفت: ما در این شرکت دانش‌بنیان نرم‌افزار احراز هویت و تشخیص چهره را طراحی کرده‌ایم. این نرم‌افزار برخلاف برنامه‌های دیگر با استفاده از دوربین‌های معمولی و امکانات ارگان‌ها و سازمان‌ها کار می‌کند.

وی در ادامه بیان کرد: ما می‌توانیم این نرم‌افزار را در شرکت‌ها و سازمان‌ها بدون امکانات خاصی پیاده سازی کنیم و دیگر نیاز به استفاده از دوربین‌های گران‌قیمت نیست.

محمد زاده اظهار کرد: البته اگر ارگانی تمایل داشته باشد که دوربین‌های خود را تعویض کرده و به دوربین‌های حرارتی تبدیل کند ما این خدمت را به آن‌ها ارائه می‌کنیم. همچنین این محصول در بحث پلاک‌زنی و عبور و مرور هم کاربرد دارد. اگر در فضایی مانند انباری، تولیدی یا در صنعت که افراد در آن تردد نمی‌کنند یا فقط برخی افراد مجاز به ورود باشند، نرم‌افزار‌های ما در این محیط‌ها هم کاربرد دارد.

این فعال حوزه دانش‌بنیان عنوان کرد: این نرم‌افزار برپایه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی کار می‌کند. هنوز عرضه عمده نشده، اما کاملا آماده ارائه است و به صورت تست و پایلوت وجود دارد.

وی درباره متمایزترین ویژگی این محصول فناورانه به نسبت سایر رقبا خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار مبتنی بر اینترنت اشیا نیازی به تجهیزات و امکانات خاصی ندارد و به صورت به صرفه به ارگان‌ها، سازمان‌ها و ... خدمات ارائه می‌کند و نیاز به سخت‌افزار خاصی ندارد. به طوری که می‌توانند به ضورت همزمان چند آپشن را در این نرم‌افزار داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب