چالشهای دانشبنیانها شناسایی و حل میشوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا سعیدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و دبیر علمی انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان نیز گفت: انجمن برای شرکتهای دانشبنیان است؛ ۱۱۰ شرکت دانشبنیان عضو انجمن هستند.
وی افزود: هدف انجمن این است که چالشهای شرکتهای دانشبنیان را شناسایی کرده تا به این واسطه برایشان خلق ثروت شود. شرکتهای دانشبنیان ایده را تبدیل به تکنولوژی میکنند. گپی بین ایده و تکنولوژی وجود دارد که ما درصدد هستیم این گپ را بر طرف کنیم.
وی گفت: شرکتهای دانشبنیان نمیتوانند به سرمایه گذاران اعتماد کنند و مالکیت معنوی برایشان مهم است. از سوی دیگر سرمایه گذاری روی طرح ها مهم است.
سعیدی ادامه داد: ما تلاش داریم با سرمایه گذاران ارتباط بگیریم تا چالش شرکتهای دانشبنیان را برطرف سازیم.
و مباحث بیمهای پررنگ نیست و به نظرم برای این گپ عوامل مختلفی وجود دارد که یکی از آن سیاست گذاری کشور و خط مشی گذاران هستند. آنها باید سیاستگذاری کنند که از شرکتهای دانشبنیان حمایت کنند و نیازهای مالی شان را برطرف کند.
دبیر علمی انجمن صنفی و کارفرمایی شرکتهای دانشبنیان گفت: یکی از چالشهایی که وجود دارد تشکل گرایی است، در وزارت کار تشکلی به نام تشکل شرکتهای دانشبنیان وجود ندارد. در تقویم یک روز را به نام شرکت دانشبنیان بگذارند.
سعیدی گفت: در ارتباطاتی که داریم و همایشهایی که برگزار میشود سرمایه گذاران، انبوه سازان از شرکتهای دانشبنیان حمایت میکنند. شرکتهای دانشبنیان اعتماد نمیکنند که با سرمایه گذاران ارتباط بگیرند. این اولین همایش ملی برای شرکتهای دانشبنیان بوده که باید بیشتر شود تا شرکتهای دانشبنیان را توانمند کنیم و ارتقا دهیم.
انتهای پیام/