دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فضاپیمای جدید چین به سکوی پرتاب منتقل شد

فضاپیمای جدید چین به سکوی پرتاب منتقل شد
آژانس فضایی سرنشین‌دار چین اعلام کرد: موشک لانگ‌مارچ حامل فضاپیمای باری تیانژو۷ به سکوی پرتاب ونچانگ در جنوب چین منتقل شده است.
کد خبر : 891163

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، آژانس فضایی سرنشین‌دار چین اعلام کرد موشک لانگ‌مارچ حامل فضاپیمای باری تیانژو۷ به صورت عمودی به سکوی پرتاب خود در سایت پرتاب فضاپیمای ونچانگ در استان هاینان در جنوب چین منتقل شده است.

این آژانس با بیان اینکه سیستم پرتاب در شرایط خوبی است و بررسی و آزمایش نهایی را پشت سر گذاشته اعلام کرد: فضاپیمای باری طی روز‌های آینده به ایستگاه فضایی چین در مدار پرتاب می‌شود. 

پیش از این، قبل از هر مأموریت خدمه، ابتدا یک فضاپیمای باری برای آماده سازی تدارکات پرتاب می‌شد، در حالی که این بار، تیانژو۷ تدارکات را برای خدمه شنژو۱۷ در مدار و خدمه بعدی که شنژو۱۸ است تحویل می‌دهد.

این کشور همچنین پرتاب فضاپیمای باری خود را از دو پرواز در یک سال به سه پرواز در دو سال تنظیم کرده است.

یانگ، محقق آکادمی فناوری فضایی چین به گروه رسانه‌ای این کشور گفت. یکی از پیشرفت‌ها در فضاپیمای باری ما این است که از نسخه استاندارد اصلی به یک نسخه بهبودیافته ارتقا یافته و بدین طریق فضای بارگیری و وزن آن بیش از ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است، به این معنی که می‌توان کالا‌های بیشتری را در یک زمان نسبت به قبل حمل کرد. 

برنامه فضایی سرنشین دار چین همچنین یک سیستم اطلاعات یکپارچه بین ایستگاه فضایی و خدمه زمینی ایجاد کرده است که می‌تواند به تکامل قابل قبولی برسد.

همچنین طراحی علمی تجهیزات بزرگی که در ایستگاه فضایی کار می‌کنند، نیاز کمتری به قطعات یدکی را ایجاد کرده است.

متمرکز شدن چین بر برنامه‌های فضایی خود از جمله ایجاد یک شبکه ایستگاه فضایی بزرگ، به عنوان قدمی به سمت توانمندسازی اقتصادی و نظامی این کشور در فضا است. با جدا شدن تیانژو-۶ و بازگشتش به زمین و همچنین پرتاب فضاپیمای تیانژو۷ گام دیگری در حرکت این کشور به سمت توانمندسازی فضایی برداشته شده است.

از ابتدا قرار بر این بوده که محموله بعدی ذخایر طی ماموریت تیانژو۷ در نیمه نخست ۲۰۲۴ میلادی به فضا پرتاب شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب