بررسی اختلاف دیوان عدالت اداری و سازمان سنجش در جلسه فوقالعاده شورای عالی انقلاب فرهنگی
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع خبرنگاران در جمع خبرنگاران در خصوص حواشی ایجاد شده مبنی بر حضور داوطلبان مشکوک به تقلّب در دانشگاهها و استعفای رئیس سازمان سنجش گفت: اخیرا جلسهای با مسئولان سازمان سنجش، مسئولان دیوان عدالت اداری و برخی اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتیم که جلسه خوبی بود و گفتوگوهای کارشناسی در آن انجام شد که باید توجه کنیم اینکه مطرح شده افرادی که تقلب کردند به دانشگاهها برمی گردند حرف درستی نیست.
وی افزود: افرادی که تخلّفاتشان محرز بوده از ورود به دانشگاه محروم بودند و دیوان عدالت اداری هم به هیچ وجه به این حوزه ورود نکرده است. یک سری افراد بودند که مشکوک به تقلّب بودند و به اعتبار اینکه نمره معدّل دبیرستان با آزمون کنکورشان تفاوت فاحش داشت؛ شبهه تقلّب برای سازمان سنجش ایجاد شد و به اعتبار این شبهه قرار شد آزمونی از این افراد گرفته شود که محرز شود آیا این افراد صلاحیت ورود به دانشگاه را دارند یا نه.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این فرایند را سازمان سنجش طی کرد برخی از اینها در دوره داوطلبی این مراحل را طی کردند و کد دانشجویی نگرفته و دانشجو نشده بودند که در این موارد نیز دیوان عدالت اداری ورود نکرده است و بحث پیش آمده در مورد کسانیست که کد دانشجویی گرفتند، دانشجو شدند و چند ترم را گذرانده و حالا خواسته شده که سازمان سنجش از این افراد آزمون مجدد بگیرد.
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه گفت: با توجه به ماده قانونی که اینجا وجود دارد دیوان عدالت معتقد است که دانشجویی در این مرحله شکایت کند به پروندهاش رسیدگی میکنیم یعنی دیوان عدالت با فرآیند قانونی ورود کرد، اما در شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحدهای داریم که در جلسه ۶۳۰ تصویب شده است و امور و شئون تخصصی علمی، آموزشی و پژوهشی در هیئت عالی تجدیدنظر در وزارتین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری بررسی میشود. اینجا یک تفاوت نظر بین دیوان عدالت اداری و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد که قرار است که در جلسه فوقالعادهای در شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرامون آن، بحث و بررسی بهمنظور ایجاد وحدت رویه شود.
وی یادآور شد: مسائل دستگاههای حاکمیتی کشور معمولا با تعامل و همفکری حل میشود و در خصوص این تفاوت دیدگاه نیز با گفتوگو به یک نظر مشترک خواهیم رسید و به همین منظور جلسه فوقالعادهای تشکیل خواهد شد.
انتهای پیام/