استفاده از اینترنت ماهوارهای در گوشیهای معمولی ممکن میشود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا به شرکت فضایی اسپیس ایکس مجوز داده است تا اینترنت ماهوارهای خود را به طور مستقیم در گوشیهای عادی موبایل آزمایش کند.
مطبوعات نوشتهاند، شرکت فضایی اسپیسایکس موافقت آمریکا را برای انجام آزمایشهای مستقیم اینترنت ماهوارهای در گوشیهای موبایل کسب کرده است؛ این به معنی آن است که این شرکت فضایی میتواند به صورت مستقیم و بدون استفاده از واسطهها هدفی که سالها به دنبال تحقق آن بود را اجرا کند.
این خبر پس از آن منتشر شد که کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده تصمیم سال گذشته خود مبنی بر انکار ۸۸۵.۵ میلیون دلار یارانه پهنای باند روستایی به واحد اینترنت ماهوارهای اسپیس ایکس استارلینک را تأیید کرد.
این مجوز به اسپیسایکس این امکان را میدهد که نوآوریهای خود در حوزه فناوریها فضایی را بهبود بخشد. همچنین، این تصمیم میتواند در راستای کاهش هزینهها مؤثر باشد.
اسپیس ایکس با همکاری اپراتور آمریکایی «تی موبایل» (T-Mobile) این سرویس را آزمایش میکند؛ درحقیقت کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا به اسپیس ایکس مجوز یک دوره آزمایشی ۶ ماهه را اعطا کرده است که شامل ۲۰۰۰ دستگاه آزمایشی و ۸۴۰ ماهواره میشود.
در صفحه مربوط به سرویس «دایرکت تو سِل» (Direct to Cell) به دسترسی یکپارچه به متن، صدا (تماس صوتی) و دیتا یا اینترنت برای تمام گوشیهای «ال تی ای» (LTE) در سراسر جهان اشاره شده است. با این سرویس میتوان در مناطق مختلف از خشکی گرفته تا دریا به شبکه استارلینک وصل شد و از آن استفاده کرد؛ به همین منظور شرکت فضایی اسپییایکس ساعاتی پیش ۲۱ ماهواره استارلینک را سوار بر موشک فالکون۹ از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ کالیفرنیا به مدار فرستاد.
این پرتاب شامل 6 ماهواره اول پروژه استارلینک با قابلیتهای «دایرکت تو سِل» میشود که اپراتورهای شبکه تلفن همراه در سراسر جهان را قادر میسازد تا دسترسی جهانی یکپارچه به پیامک و تماس را برای افراد در هر نقطه از جهدن فراهم کنند.
اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، اولین مرحله فالکون ۹ حدود ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب در روز جمعه برای فرود عمودی به زمین بازخواهد گشت.
طبق توضیحات ماموریت اسپیس ایکس، این اولین پرتاب و فرود برای این تقویت کننده خاص خواهد بود.
در همین حال، ۲۱ ماهواره استارلینک حدود ۶۲.۵ دقیقه پس از جدا شدن از مرحله بالایی موشک فالکون۹ در مدار پایین زمین مستقر شدند.
انتهای پیام/