رمزگذاری سرتاسری پیامرسانها، کودکان را به خطر میاندازد
به گزارش خبرنگار علمی آنا، ابزارهای رمزنگاری، ریشه در هزاران سال پیش دارند، که در آن زمان شخصیتهای تاریخی مانند «ژولیوس سزار» (Julius Caesar) و «ماری ملکه اسکاتلند» (Mary Queen of Scots) برای ارسال پیامهای مخفی استفاده میکردند.
امروزه شرکتهای معتبر و پیشرو در صنعت فناوری در سراسر دنیا، در حال بهکارگیری نظام رمزگذاری کامل در برنامههای پیامرسانی خود هستند تا امنیت پیامها را از فرستنده تا گیرنده تضمین کنند.
کارشناسان امنیتی با دغدغههایی عمیق درباره مخاطرات استفاده از رمزنگاری سرتاسری که بزرگترین شرکتهای فناوری قصد پیادهسازی آن را دارند، به میدان آمدهاند. این شیوه رمزنگاری به کاربران اجازه میدهد تا پیامهایی مطمئن و خصوصی داشته باشند که صرفا توسط خودشان و گیرنده پیام قابل خواندن باشد. با این حال، نگرانیهایی وجود دارد مبنی بر اینکه این تکنولوژی ممکن است زمینهساز سوءاستفاده از کودکان شود.
شرکتهای بزرگ فناوری با ارائه اطلاعات به نیروهای اجرایی قانون در دستگیری مظنونین متعدد و جلوگیری از سوءاستفاده جنسی از کودکان نقش دارند.
«مرکز ملی کودکان گمشده و سوءاستفادهشده ایالات متحده» (NCMEC) سالانه میلیونها گزارش را بررسی کرد و شرکت «متا» یا فیسبوک سابق، با پیشتازی در این زمینه، طی سال گذشته ۸۵ درصد از این گزارشات را فراهم آورده است.
با اینکه آمار نگرانکنندهای در دست است، شرکت «متا» تلاشهایش برای تقویت حفاظت از حریم شخصی کاربرانش را همچنان پیش میبرد. این شرکت در نظر دارد با پیادهسازی رمزنگاری پیشرفته، امنیت اطلاعات را در سرویسهای پیامرسانی مانند پیامرسان فیسبوک و دایرکت اینستاگرام تقویت کند.
منتقدان نگراناند که تمرکز شرکت «متا» بر رمزنگاری سرتاسری، مخفیکاری اعمال مجرمانه علیه کودکان را به دلیل ضعفهایی در تأیید هویت کاربران آسانتر میکند. با وجود این، شرکت ادعا میکند که استحکام امنیتی را کنار همکاری با مقامات حقوقی برای محافظت جامع ارتقا خواهد بخشید، اگرچه رمزنگاری تشخیص جرائم علیه کودکان را دشوار میکند.
طبق گزارشات (NCMEC) سالانه تقریباً ۱۴ میلیون حادثه آزار جنسی کودکان به دلیل کمبود تدابیر حفاظتی ممکن است نادیده بماند، که این امر پیگیری قانونی مجرمان و حمایت از قربانیان را دشوار میکند.
انتهای پیام/