نخستین دستورالعمل استفاده از هوش مصنوعی به قضات بریتانیایی ابلاغ شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، طبق دستورالعمل ارائهشده از سوی دولت لندن، ازاینپس، قضات در بخشهایی از بریتانیا شامل ولز و انگلستان، میتوانند برای انجام کارهای ابتدایی حرفهشان از هوش مصنوعی مولد نظیر چت جیپیتی بهرمند شوند، اما حق ندارند از چتباتها برای انجام تحقیقات یا تحلیل حقوقی استفاده کنند.
همچنین به قضات بریتانیایی هشدار داده شد؛ مراقب این باشند که مبادا استدلالهای حقوقی از طریق چتباتها تهیه و تنظیم شود به ویژه اینکه موارد مشابهی در آمریکا و حتی بریتانیا رخ داده است.
طبق اعلام قوه قضائیه بریتانیا، ارجاع به پروندههای ناآشنا و حتی جعلیای که در رابطه با یک موضوع بهخصوص، به مراجع قضایی مختلف استناد میکنند، میتواند نشانهای مبنی بر استفاده از هوش مصنوعی باشد.
به گفته یک مقام مسئول، این نخستین دستورالعمل در نوع خود محسوب میشود و با عنوان «هوش مصنوعی فرصتهای بزرگی در اختیار نظام قضائی قرار میدهد» منتشر شد. با این حال، در این دستورالعمل، با توجه به جدید بودن موضوع، بر لزوم اطمینان یافتن از آگاهی قضات درباره توانایی چتباتها، اینکه چه کاری را میتوانند انجام دهد، چگونه آن را انجام میدهند و چه کاری را نمیتوانند انجام دهند، تأکید شده است.
ادعا میشود که قضات بریتانیایی درباره نحوه تشخیص محتوای حقوقی تولیدشده با ابزارهای هوش مصنوعی و هوشیار بودن نسبت به جعل عمیق بهویژه در روند ارائه اسناد و شواهد، آموزش دیدهاند.
پیشتر نیز مسئولان قضائی بریتانیا گفته بودند که وکلا نباید نگرانیای بابت هوش مصنوعی داشته باشند و اینکه ممکن است در آینده از این فناوری برای حل اختلافهای پیش پاافتاده استفاده شود.
همچنین، احتمال استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش حجم کارهای عقبمانده در نظام قضائی بریتانیا رد نمیشود. بااینحال، این برآورد وجود دارد که درحالحاضر، مردم و مشاغل اعتماد چندانی به این روش ندارند.
انتهای پیام/