رباتهای آموزش نظامی با چت جیپیتی ادغام میشود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، وزارت دفاع بریتانیا (MoD) قرار است مدلهای زبانی چت جیپیتی را در اهداف رباتیک مورد استفاده برای مانورهای نظامی و آموزش رزم نزدیک ایجاد کند. شرکت متخصص آموزش رزمی «جی دی فور» (۴ GD) قراردادی را از سوی شتابدهنده دفاعی و امنیتی دریافت کرده است تا سیستم پیشرفته چت جیپیتی را در اهداف رباتیک شبیهساز خود بگنجاند.
«سیم استریکر»: پیشرفتی در آموزش مبارزات نزدیک
«سیم استریکر» که در سال ۲۰۲۰ توسط «جی دی فور» توسعه یافت، پیش از این در تسهیلات هوشمند کولچستر انگلستان مورد استفاده قرار گرفته بود که در حال حاضر در خدمت تیپ ۱۶ شکار هوایی ارتش بریتانیا قرار دارد. این مرکز در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۲۰۰ ساعت آموزش را ثبت کرد که کاربران مختلفی از جمله پلیس وزارت دفاع و شرکت کنندگان غیرنظامی را درگیر کرده بود.
اهداف رباتیک «سیم استریکر» دارای حسگرهای منطقه برخورد هستند که دقت و سرعت شلیک را ثبت میکنند و دادههای ارزشمندی را برای ارزیابی عملکرد سربازان ارائه میدهد. این اهداف همچنین دارای ابزارهای پیچیدهای هستند که حرکت، نور و صدا را تشخیص میدهند. آنها میتوانند به صورت صوتی واکنش نشان دهند، آژیر خطر را به صدا درآورند، با مهمات غیر کشنده مقابله به مثل کنند.
استفاده از چت جیپیتی برای مکالمات پویا
«جی دی فور» در اعلامیه اخیر خود برنامههایی را برای ادغام سیستم چت جیپیتی شرکت اوپنایآی در سیم استریکر فاش کرد که سربازان را قادر میسازد تا در مکالمات پویا با هدف شرکت کنند.
اپراتورها میتوانند سناریوهای از پیش پیکربندی شده را پیکربندی یا انتخاب کنند و در طول جلسات آموزشی به صورت شفاهی با سیم استریکر صحبت کنند. این توسعه نوآورانه با ترکیب فیدهای رسانههای اجتماعی شبیه سازی شده و سایر محرکهای محیطی، آموزش را بیشتر میکند و یک محیط آموزشی پویاتر و فراگیرتر ایجاد میکند.
حرکت به سمت آموزشهای واقع بینانه
تصمیم ادغام چت جیپیتی در رباتهای شبیه سازی جنگی با روند گستردهتر سرمایه گذاری نیروهای نظامی در سراسر جهان روی فناوریهایی مانند واقعیت افزوده و مجازی برای آموزش مقرون به صرفه هم خوانی دارد. در حالی که شبیهسازیهای مجازی مزایایی دارند، آموزش در دنیای واقعی برای ساخت و حفظ اثربخشی عملیاتی بسیار مهم است.
اقدام وزارت دفاع بریتانیا برای ادغام چت جیپیتی در «سیم استریکر» نشان دهنده آخرین تحول در راه حلهای آموزشی تعاملی است که شکاف بین پیشرفتهای تکنولوژیکی و سناریوهای جنگی عملی را پر میکند. همان طور که جنگ مدرن از سربازان میخواهد تا در محیطهای پیچیده و نزدیک به هم حرکت کنند، هدف ادغام مدلهای زبان پیشرفته ارائه یک تجربه آموزشی واقع گرایانهتر و پویاتر است.
تقویت واقع گرایی با مکالمات هوش مصنوعی
شتاب دهنده دفاع و امنیت (DASA) با تاکید بر نیاز به سناریوهای آموزشی واقع گرایانه، اهمیت اضافه کردن چت جیپیتی به «سیم استریکر» را برجسته میکند. هدف این است که اهداف قادر به انجام مکالمات ساختگی با سربازان و تجهیزات آنها از جمله فیدهای رسانههای اجتماعی باشند. این نوآوری نوید جلسات آموزشی متنوعتر، پویاتر و همه جانبهتر را میدهد که به واکنشهای سرباز و مهارتهای تصمیم گیری آن کمک میکند.
از آنجایی که وزارت دفاع بریتانیا از فناوریهای پیشرفته استقبال میکند، ادغام چت جیپیتی در رباتهای شبیهساز رزمی نقطه عطفی در پیشبرد واقعگرایی و اثربخشی آموزشهای رزمی نزدیک برای نیروهای مسلح محسوب میشود.
انتهای پیام/