دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طیب‌نیا: اقتصاد مقاومتی مشکلات اقتصادی را رصد می‌کند

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: دشمنان همچون شرایط دوران دفاع مقدس در وضع تحریم ‌های ظالمانه علیه ملت و نظام جمهوری اسلامی ناکام ماندند.
کد خبر : 88221

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا، علی طیب‌نیا در همایش تبیین الگوهای اقتصاد مقاومتی در مجموعه‌ اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: سال گذشته شاهد آن بودیم که دشمن بعد از آنکه متوجه شد با تحریم‌‌ها نتوانسته ایران را از ارزش و آرمان دور کند و در این مسیر ناکام مانده است، ناچار به مذاکره و پذیرش لغو تحریم‌ها شد.
وی با بیان اینکه امروز حماسه خرمشهر در نبرد کم‌نظیر اقتصادی ادامه دارد و باید با همان روحیه در دفاع مقدس عمل کنیم، ادامه داد: همان دشمنانی که جنگ را به کشور ما تحمیل کردند تا از ارزش‌‌ها و آرمان ‌های انقلاب دور بمانیم با ناکامی در صحنه ‌های نبرد رو به نبرد اقتصادی آورده‌اند و تحریم‌های متعددی را به کشور تحمیل کرده‌اند که در تاریخ، کم نظیر و حتی بی نظیر است.
طیب‌نیا با اشاره به اینکه تحریم‌های ظالمانه غرب، علیه جمهوری اسلامی با علم بر نقاط ضعف اقتصاد کشور وضع شده بود، افزود: مهم‌ترین ضعف در اقتصاد ایران وابستگی به درآمد حاصل از فروش فرآورده‌های نفتی و نیز دولتی بودن اقتصاد است که البته موضوع دوم درگیر با موضوع قبلی یعنی وابستگی اقتصاد به نفت است.
این عضو کابینه دولت تدبیر وامید افزود: دشمن دقیقا همین مساله را نشانه رفت و تحریم ‌ها را در خصوص فروش فرآورده‌های نفتی وضع کرد.
وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی در 2 سال گذشته خاطرنشان کرد: خوشبختانه مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته با طرح موضوعاتی مانند اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی اشاره مهمی به نقاط ضعف اقتصادی کشور داشتند که من به‌عنوان یک استاد دانشگاهی که عمر خود را صرف شناخت این موضوعات کرده‌ام، تمام این موارد را حائز اهمیت می دانم.
طیب نیا با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی به‌خوبی مسائل مربوط به نقاط ضعف و مشکلات اقتصادی را رصد کرده است، اضافه کرد: خوشبختانه مساله اقتصاد مقاومتی در جلسات متعددی در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفت و با نگاه جامع و دقیقی تمامی بندها و موارد آن تجمیع و تصویب شد.
وی با بیان اینکه برای نجات اقتصاد کشور می ‌بایست از تمام ظرفیت بین ‌المللی و داخلی بهره برد، گفت: اگر در فضای بعد از برجام همه امکانات و شرایط را منحصر به واردات کالاهای خارجی کنیم به طور قطع نمی توانیم از این ظرفیت در جهت رفع مشکلات اقتصادی بهره ببریم، حال آنکه با جذب فناوری و دانش مدرن و نیز سرمایه خارجی می‌توانیم در جهت ارتقای اقتصاد کشور بهره برد.
وزیر اقتصاد و دارایی کشور با بیان اینکه عدالت یکی از مهم‌ترین نتایج اقتصاد مقاومتی در کشور است، اظهار کرد: اینکه اقتصاد در کشور بهبود یابد، نرخ رشد اقتصادی ارتقا پیدا کند و اشتغال و تولید به دنبال آن فراهم شود در واقع عدالت را در جامعه محقق و با این اقدامات از عزت و کرامت مردم دفاع کرده‌ایم.
وی افزود: ما در دولت سعی کردیم برنامه‌های کلی و ملی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی طراحی کنیم و مسئولیت هرکدام از دستگاه‌های دولتی را مشخص کردیم که وزارت خانه اقتصاد در این میان سه ماموریت مردمی کردن اقتصاد، ارتقای سلامت و شفافیت و انضباط مالی ذیل هر برنامه و هر بند اقتصاد مقاومتی را عهده دار شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب