۶ نفر برای شبیهسازی سفر به اعماق فضا ۳۶۰ روز ایزوله شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، روسیه یکی دیگر از پروژههای تحقیقاتی بینالمللی علمی خود در ایستگاه زمینی «سیریوس» (SIRIUS) را آغاز کرد. مأموریت جدید روسیه «سیریوس-۲۳» SIRIUS-۲۳ نام دارد و طی آن ۶ فرد در آزمایشی حدودا یک ساله تحت نظارت مؤسسه مشکلات زیست پزشکی (IBMP-زیرمجموعه آکادمی علوم روسیه) شرکت کردهاند.
این دوره یک ساله درواقع یک دوره چالش برانگیز است که با بسیاری از آزمایشات زیست پزشکی در فضاپیما طی میشود و شبیهسازی سفر به اعماق فضا است.
مأموریت مذکور چهارمین مرحله از آزمایشهای جدید روسیه برای سفر به اعماق فضا است؛ مرحله سوم این آزمایشات در سال ۲۰۲۱ انجام شد و حدود ۲۴۰ روز زمان برد.
خدمه مرحله چهارم این مأموریت یک هفته پیش وارد مرکز ایزوله شدند. این مجموعه از افراد یک شبیه سازی مأموریت ماه را انجام میدهند که شامل پرواز در کنار ماه برای انتخاب محل فرود و فرودهای شبیه سازی شده متعدد از چهار فرود است. اعضای خدمه برای عملیاتهای سطحی، گردش به دور ماه و انجام عملیات از راه دور یک مریخ نورد در سطح ماه آماده میشوند.
یکی از اهداف این آزمایش بررسی تأثیرات و عواقب فیزیولوژیک و روانشناختی سفرهای فضایی بلند مدت بر انسانها است.
هدف اصلی این مطالعه، بررسی رفتار وضعیت روحی و عاطفی افراد در طول سفر بلند مدت فضایی است. همچنین، این آزمایش قرار است بیماریهای مرتبط با کاهش راندمان سیستم ایمنی و ... را مورد مطالعه قرار دهد.
در طول این آزمایش، پزشکان و دانشمندان آمار و اطلاعات مختلفی را درباره تغییرات فیزیولوژیک و روانشناختی به وسیله اندازه گیریها، نمونهبرداریهای خون، تستها و مصاحبهها ثبت میکنند. نتایج این مطالعه ارزشمند، برای طراحی و توسعه سفرهای فضایی بلند مدت در آینده مورد استفاده قرار میگیرد.
این آزمایش مهم در جهت درک بهتر تأثیرات سفرهای بلند مدت فضایی بر سلامت روان و فیزیولوژی انسانها انجام میشود و میتواند به پیشرفتهای آینده در علم فضا کمک کند.
انتهای پیام/