دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اختصاص بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری برای کاوش حیات فرازمینی

اختصاص بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری برای کاوش حیات فرازمینی
موسسه جست‌و‌جوی هوش فرازمینی به منظور کاوش حیات در خارج از سیاره زمین ۲۰۰ میلیون بودجه دریافت کرده است.
کد خبر : 879158

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، موسسه جستجوی هوش فرازمینی(SETI) به تازگی یک بودجه دویست میلیون دلاری دریافت کرده تا به دنبال شواهدی از وجود حیات فرازمینی بگردد.  این موسسه در سال ۱۹۸۴ تأسیس شده و به تحقیق، بررسی و کاوش داده‌های رادیویی و ماهواره‌ای می‌پردازد تا علائم و همچنین تماس‌هایی که مرتبط با هوش فرازمینی هستند را تشخیص دهد.

از زمان کشف اولین سیگنال هدفمندی که توسط این موسسه در دهه ۱۹۶۰ دریافت شد، تلاش‌ها برای یافتن علائم حیات فرازمینی ادامه داشته است. این بودجه جدید، به موسسه جستجوی هوش فرازمینی امکان می‌دهد که از تجهیزات پیشرفته‌تری استفاده کند و برنامه‌های پژوهش و جستجو خود را ارتقاء دهد.

از جمله تلاش‌های این موسسه برای یافتن علائم حیات فرازمینی، برنامه‌ای به نام همین پژوهشگاه است که شامل استفاده از تلسکوپ‌های رادیویی بزرگی می‌شود که به طور مداوم سیگنال‌های رادیویی دریافت شده از فضا را بررسی می‌کند. هدف این برنامه تشخیص سیگنال‌هایی است که ممکن است نشان دهنده فعالیت‌هایی در دیگر سیارات باشند.

دانشمندان و محققان با افزایش بودجه امیدوارند که این موسسه بتواند آزمایشات و تحقیقات خود را گسترش دهد و به دنبال آن به شواهد محکم‌تر از حیات فرازمینی دسترسی یابد. اثبات وجود حیات فرازمینی تأثیر عمده‌ای بر روی دیدگاه‌های فعلی ما درباره نحوه شکل‌گیری و طبقه‌بندی کیهان دارد.
دانشمندان تاکید می‌کنند اگرچه تاکنون نشانه‌ای از حیات فرازمینی تحقق نیافته، اما باید در نظر گرفت که ما فقط ذره کوچکی از کیهان را آن هم به صورت گذرا و کوتاه‌مدت رصد کرده‌ایم.

بنابراین این هدیه بشردوستانه جدید به مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار تضمین می‌کند که تلاش‌های مؤسسه  برای مدت طولانی در آینده ادامه دارد و بهترین شانس را برای اخترشناسان برای پاسخ به یکی از  مهم‌ترین سؤالات علمی و فلسفی پاسخ می‌دهد و درنهایت مشخص می‌شود که در  کیهان ما تنها هستیم یا موجودات دیگر هم وجود دارند.

این مبلغ هنگفت توسط فرانکلین آنتونیو، یکی از بنیانگذاران شرکت فناوری کوالکام اهدا شد. آنتونیو ۱۲ سال با این موسسه کار کرد کار تا اینکه در ۱۳ می سال گذشته میلادی درگذشت.

فرانکلین بخشی جدایی ناپذیر از تیم فنی بود این موسسه بود و دانش فوق العاده او در زمینه فناوری ارتباطات در ارتقاء ATA به تلسکوپ رادیویی در سطح جهانی بسیار ارزشمند بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب