دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد:

کارخانه آمپر دانشگاهی برای رشد افراد نخبه و آشنا به علم روز دنیا

کارخانه آمپر دانشگاهی برای رشد افراد نخبه و آشنا به علم روز دنیا
قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارخانه نوآوری آمپر دانشگاهی برای رشد افراد نخبه و آشنا به علم روز دنیا است.
کد خبر : 876021

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جمشید صباغ‌زاده،  قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات به همراه گروه فناوری کوانتوم این دانشگاه از کارخانه نوآوری آمپر بازدید کردند. 

 وی گفت: کارخانه نوآوری آمپر همچون پلی از یک وجه به دانشگاه و از یک وجه دیگر به صنعت مرتبط است. زمانی یک فرد فارغ التحصیل در یک رشته‌ خاص همچون مکانیک، پلیمر، برق و... وارد مجموعه امپر می‌شود، در یک مدت کوتاهی علم خود را با دیگران  به مشارکت گذاشته و نه تنها به رشد خود کمک می‌کند، بلکه باعث رشد دیگران نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با محیطی آرام، دل نشین و مدرن در کنار برخورداری از مدیریت عامل توانمند و وابسته به هلدینگی بزرگ محلی برای جذب و نگهداشت افراد نخبه، تحصیل کرده و آشنا به علم روز دنیاست که به دور از هرگونه دغدغه و نگرانی، ایده‌های خود را پیاده سازی کنند.

در این نشست پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر ضمن معرفی شتابدهنده‌های مستقر در کارخانه و استارت‌آپ ها و چگونگی حمایت از آن‌ها تا تبدیل‌شدن آن‌ها به شرکت‌های مستقل، به شکل‌دهی به فب لب تخصصی در حوزه هوشمند سازی خودرو (ADAS connected) سامانه جامع پایش جاده، راننده و خودرو اشاره و آمادگی آمپر را برای ایجاد و تعریف میز مشترک همکاری با دانشگاه علوم تحقیقات و مجموعه هایی، چون واحد فناوری‌های کوانتومی یا برگزاری پروژه‌های مشترک اعلام کرد.

 صباغ‌زاده ضمن استقبال از فعالیت‌های کارخانه نوآوری آمپر گفت: یکی از نکاتی که در کارخانه نوآوری آمپر توجه همگان را جلب می‌کند، موضوعات مرتبطی است که در لبه تکنولوژی و مرز دانش در حال انجام است؛ برای مثال پروژه‌های صنعت خودرو اینده بسیار هوشمندانه انتخاب شده و مسائل آینده پژوهی این حوزه بررسی و در حال انجام است.

صباغ زاده افزود: آمپر جدا از دانشگاه نیست و خود همچون دانشگاهی است که فرد در آن تحصیل و به دیگران آموزش می‌دهد.   با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نیز نیم نگاهی به جامعه دارد، می‌توان با تعریف سرفصل‌های مشترک به یکدیگر کمک کرد تا این مسیر رشد را در کنار یکدیگر طی کنیم. واحد علوم و تحقیقات، محلی برای گردآمدن دانشجویان در حال تحصیل در این دانشگاه است و با توجه به تعداد بالای دانشجویان، اکوسیستم مناسبی برای برگزاری رویداد‌های مشترک است.

 وی گفت: در آن ایده‌های دانشجویان مطرح و ایده‌های با رکورد بالا تا تبدیل شدن به یک شرکت مستقل حمایت می‌شوند. برخی از این ایده‌ها را می‌توان به شتابدهنده‌های مستقر در کارخانه نوآوری آمپر به منظور ایجاد سرفصل مشترک معرفی کرد تا وارد عمل شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته