دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 مهر 1402 - 11:34

مقایسه پاداش موسکائف ۳۰ ساله با زارعِ ۲۲ ساله؛ پادشاه سنگین وزن جهان چه جایزه‌ای گرفت؟

مقایسه پاداش موسکائف ۳۰ ساله با زارعِ ۲۲ ساله؛ پادشاه سنگین وزن جهان چه جایزه‌ای گرفت؟
کشتی‌گیر روسی‌الاصل تیم ملی مجارستان که در ۳۰ سالگی بالاخره طلای جهانی را از آن خود کرد و شاید دیگر هرگز فرصت تکرارش را نداشته باشد، کلکسیونی از جایزه را دریافت کرد، اما زارع که با شکست بزرگان صاحب نشان طلای جهانی شد، چه پاداشی گرفت؟
کد خبر : 871043

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، این یک مقایسه عجیب و غریب است، در کشوری که کشتی ورزش اول و ملی است، قهرمان جهان بعد از طلا، نه پاداشی گرفته و نه حتی وعده‌ای. وقتی این را در کنار پاداشی که به اسماعیل موسکائف قهرمان روسی‌الاصل تیم ملی مجارستان قرار می‌دهیم که در ۳۰ سالگی تازه اولین طلای جهانی‌اش را گرفته، حسرتی تمام نشدنی باقی می‌‍ماند.

در خبر‌های خارجی آمد که موسکائف علاوه بر ۱۶ میلیون روبل، کلید یک واحد آپارتمان و دو خودروی آخرین مدل که یکی از آن‌ها BMW است را دریافت کرده، تازه این پاداش به قهرمانی اختصاص یافته که در ۳۰ سالگی توانسته قهرمان جهان شود و شاید او دیگر هرگز نتواند چنین مدالی را تکرار کند.

او که بهترین ۶۵ کیلوگرم مسابقات جهانی بلگراد بود، شاید در المپیک ۲۰۲۴ پاریس با توجه به سنش و این تعداد مدعی جوان که در وزنش حضور دارند، حتی رنگ مدال را دیگر نبیند، اما اینطور شایسته از او تجلیل شده است.

در مقابل قهرمان ۲۲ ساله تیم ملی کشتی آزاد ایران که مدال طلای مسابقات جهانی را به دست آورد، آن هم در وزنی که گلِ اوزان دهگانه است و مدالش برای همه کشور‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، نه تنها جایزه‌ای در بازگشت به ایران نگرفت که حتی وعده‌اش را هم دریافت نکرد.

امیرحسین زارعی که تا امروز، دو مدال طلا و یک برنز جهانی و یک برنز المپیک را در کارنامه دارد و اگر با همین روال پیش برود و فرض را بر این بگذاریم که تا ۳۰ سالگی کشتی خواهد گرفت -که دوره پیک عمر قهرمانی است- کلی مدال جهانی و المپیک دیگر را به کارنامه افتخاراتش اضافه خواهد کرد.

مقایسه پاداش موسکائف ۳۰ ساله با زارعِ ۲۲ ساله؛ پادشاه سنگین وزن جهان چه جایزه‌ای گرفت؟

چنین قهرمانی حمایت نمی‌خواهد؟ کسی که بالقوه این قابلیت را دارد که رکورددار مدال در ورزش ایران شود. اصلا اسماعیل موسکائفِ قهرمان جهان را کنار بگذاریم، همین طا‌ها آکگولی که با قبول شکست مقابل زارع در نیمه‌نهایی مسابقات جهانی بلگراد، به مدال برنز رضایت داد. بازگشت او به ترکیه و استقبال فوق‌العاده‌ای که از این قهرمان ترک شد را در کنار استقبال نداشته از زارع می‌گذاریم.

زارع با طلا هیچ استقبال و حمایتی ندید، اما آکگول با برنز با استقبالی کم‌نظیر مواجه شد.

امیرحسین زارع طی روز‌های آینده باید در ترکیب تیم ملی کشتی آزاد ایران، در بازی‌های آسیایی هم کشتی بگیرد و قطعا یکی از شانس‌های اصلی مدال طلای این رقابت‌هاست، او بعد از اسلو نروژ هم که دو سال از آن گذشته، پاداشی حتی به اندازه یک آپارتمان موسکائف نگرفت. کل جایزه‌ای که با هماهنگی فدراسیون کشتی به قهرمانان اختصاص پیدا کرد، هرگز چیزی نبود که دیگر قهرمانان جهان بعد از طلا، دریافت می‌کنند.

زارع، اما می‌داند بدون توجه به این ناملایمت‌ها، باید به فکر افزایش طلاهایش و رکورزنی باشد. او قهرمان باهوشی است که در ۲۲ سالگی کاملا پخته عمل کرده و حرفه‌ای زندگی می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب