دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

راه‌اندازی ۲ مرکز راهبردی عملیات امنیت در کشور توسط دانش‌بنیان‌ها

راه‌اندازی ۲ مرکز راهبردی عملیات امنیت در کشور توسط دانش‌بنیان‌ها
یک شرکت دانش‌بنیان به عنوان تولیدکننده محصولات بومی امنیت سایبری به راه‌اندازی مراکز راهبردی عملیات امنیت در کشور اقدام کرده است.
کد خبر : 870362

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوی آنا، شرکت‌های دانش‌بنیان با تحول در عرصه علم و دانش در رشد و توسعه کشورمان تأثیر زیادی دارند به‌طوری‌که رهبر انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت نقش آن‌ها در رونق اقتصادی تأکید داشته و این شرکت‌ها را مؤثرترین مؤلفه‌های تحقق پایدار اقتصاد می‌دانند.

با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان در بازار جهانی جایگاه مناسبی پیدا کرد. همچنین با حمایت از تولیدات بومی، استفاده از محصولات داخلی افزایش یافته و به رشد و توسعه شرکت‌ها و اقتصاد کشور کمک بزرگی خواهد شد.

در همین راستا به سراغ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه «فاوا» رفتیم تا با کاربرد‌های محصول فناورانه این محققان بیشتر آشنا شویم.

محمد کاظم حوری، سرپرست یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: شرکت ما تولیدکننده محصولات بومی و دانش‌بنیان امنیت سایبری است. در کنار آن محصولات خدمات امنیتی هم ارائه می‌کنیم. همچنین اقدام به راه‌اندازی مراکز راهبردی مرکز عملیات امنیت در کشور کردیم. تاکنون ۲ مرکز راهبرد عملیات امنیت تاسیس شده که از این مراکز به سازمان‌های دولتی و خصوصی سرویس‌های امنیتی عرضه می‌کنیم.
 
وی در ادامه افزود: فناوری اطلاعات و شبکه‌های ارتباطی، یکی از مهم‌ترین مباحثی است که در دنیای تکنولوژی مطرح شده و شرکت­‌های دولتی و خصوصی به­ صورت خواسته و ناخواسته به ­سوی آن در حال حرکت هستند. اما این تکنولوژی جدید، با یک مشکل اساسی و مهم روبه‌رو است که سرعت رو به رشد این تکنولوژی را کند کرده و مانع پیشرفت این فناوری در تمام زمینه‌­‎های شده است. امنیت، گلوگاه اصلی پیشرفت است و بالطبع در دنیای دیجیتال، سرمایه زیادی را به خود اختصاص داده است.
 
حوری درباره آورده این شرکت دانش‌بنیان در کشور اظهار کرد: در حوزه امنیت سایبری محصولات خارجی بسیاری در بازار مطرح هست و کشور ما تا چند سال گذشته با توجه به نیازی که دارند در همه زیرساخت‌های حساس و حیاتی کشور از محصولات تولید خارجی استفاده می‌کردند. به واسطه سیاست‌گذاری‌های کلانی که انجام شده در حال حاضر در خیلی از مراکز حساس و حیاتی استفاده از محصولات امنیتی خارجی منع شده است. در کشور پتانسیل زیادی وجود دارد و خیلی از شرکت‌های دانش‌بنیان این محصولات را تولید کرده‌اند و محصولات بومی امنیت سایبری باید جایگزین محصولات خارجی شود. ما می‌توانیم تمام نیازهای داخلی را در حوزه تجهیزات امنیت سایبری تامین کنیم.
 
وی درباره اصلی‌ترین چالشی که با آن مواجه می‌شوند، بیان کرد: یکی از چالش‌های بزرگ شرکت‌های دانش بنیان بحث نیروی متخصص و فنی است که در سال‌های گذشته بیش از پیش با این کمبود در کشور مواجه هستیم. خیلی از متخصصان متاسفانه به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند. چه بخش تولید و چه بخش ارائه سرویس مشکل نیروی انسانی و ماهر به شدت مورد نیاز است.
 
این فعال حوزه دانش‌بنیان افزود: راهکارهای متفاوتی وجود دارد ولی به نظر من فضای دانشگاهی باید به سمت و سوی بحث‌های تخصصی‌تر در حوزه امنیت سایبری برود تا دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی مهارت‌های فنی داشته باشند و بتوانند وارد صنعت شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب