دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در آیین بهره‌برداری از طرح نجما؛

سلطانی: نرخ بازگشت سرمایه در حوزه اقتصاد دیجیتال باید متحول شود

سلطانی: نرخ بازگشت سرمایه در حوزه اقتصاد دیجیتال باید متحول شود
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه نگاه مبتنی بر کار و مدیریت جهادی در این شرکت نهادینه شده است، اظهار کرد: برخی از عقب ماندگی‌ها که امروز در بخش ارتباطات کشور وجود دارد، به دلیل منطقی نبودن نرخ بازگشت سرمایه به ویژه در یک دهه گذشته بوده است.
کد خبر : 865992

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در آیین بهره‌برداری از طرح نجما با بیان اینکه نگاه مبتنی بر کار و مدیریت جهادی در این شرکت نهادینه شده است، اظهار کرد: برخی از عقب ماندگی ها که امروز در بخش ارتباطات کشور وجوددارد، به دلیل منطقی نبودن نرخ بازگشت سرمایه به ویژه در یک دهه گذشته بوده است که  خوشبختانه با تغییرنگاه در دولت مردمی فعلی،  نرخ بازدهی صنعت مخابرات و حوزه اقتصاد دیجیتال در مسیر تحول بنیادی قرار گرفته است 

سلطانی در این مراسم که امروز چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد، با اشاره به قدمت بیش از نیم قرن فعالیت مخابرات گفت: برند و نام شر کت مخابرات در جای جای کشور به عنوان یکی از اصلی‌ترین نهاد‌های خدمت رسان در اذهان مردم جای گرفته است و این شرکت با شروع طرح ملی و جهادی نجما از سال گذشته در تلاش است همگام با دولت مردمی، آن چه را که شایسته مردم عزیز کشور در بخش ارتباطات است، محقق سازد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنرافزود: «طرح‌نجما»، نمونه‌ای از حرکت جهادی شرکت مخابرات در جهت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور به شمار می‌آید که در راستای تصمیم دولت سیزدهم، مبنی بر ارائه ۲۰میلیون پورت فیبر نوری در خرداد ماه سال گذشته کلید خورد و اجرای آن به استان‌ها ابلاغ شد.

 سلطانی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات همواره خود را ملزم به توسعه ارتباطات حتی در دورترین نقاط و مناطق روستایی می‌داند واز تمام توان خود در این راستا استفاده می‌کند، برضرورت همکاری و همراهی سازمان‌های خدماتی از جمله استانداری و شهرداری‌ها را در جهت تسهیل و تسریع به موقع پروژه‌های توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات تاکید کرد.

وی افزود: طرح نجما با توجه به گزارش‌های دریافتی در استان صنعت محور و مهم مرکزی به دلیل هم افزایی دولت و بخش خصوصی و نگاه توسعه محور مدیران استانی یکی از بهترین وضعیت‌ها را در تمام کشور به خود اختصاص داده است. مدیر عامل شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد:امروز در استان مرکزی شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم به طوری که اجرای ۲۶۰ کیلومتر فیبر نوری در مدت شش ماه از افتخارات مخابرات منطقه مرکزی است.

 سلطانی یادآور شد:اگر بخواهیم زیرساخت‌های کشور را توسعه داده و اقتصاد کشور را شکوفا کنیم باید تعامل و همکاری با یکدیگر را حفظ کنیم و این امر در استان مرکزی کاملا واضح و مشهود است. وی اجرای طرح نجما را طرحی مهندسی و مطالعه شده عنوان کرد و نسبت به اجرای کامل و تحقق اهداف آن در استان مهم مرکزی که از قطب‌های صنعتی کشور است، تاکیدکرد.

 این مسئول با اشاره به اهمیت فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به صنایع دانش بنیان گفت: طبق فرمایش حضرت آقا، لزوم جان گرفتن و توسعه سریع دانش بنیان ها، رسیدگی به شرکت‌های بزرگ و اساسی کشور است که در تمام بخش‌ها تعیین کننده سرنوشت اقتصادی کشور هستند که مجموعه مخابرات در حوزه آی سی تی همین وضعیت را دارد.

وی گفت: ثبات، کلیدواژه موفقیت در صنعت به ویژه صنعت ارتباطات و حوزه اقتصاددیجیتال است که در همین راستا داشتن پیوست اقتصادی و سودآوری در عین توجه به مشتریان، باید مورد توجه تصمیم سازان دولتی باشد که متاسفانه، نگاه غالب مدیران این بخش در دهه ۹۰، موجب نقصان‌ها و زیان‌های گسترده‌ای به کل صنعت مخابرات و ارتباطات شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: برای توسعه شبکه همراه و ایجاد تحول از نسل چهارم به نسل پنجم ضروریست به سمت توسعه فیبر نوری در کشور و استان حرکت کنیم.

 سلطانی افزود: مقام معظم رهبری امسال را مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند که تحقق آن الزاماتی دارد و ما هم به عنوان مجریان صحبت‌های ایشان وظایفی داریم، بنابراین طرح نجما مصداق کامل این طرح ملی است که با هماهنگی و همدلی و همکاری بین دستگاه‌ها می‌تواند پروژه‌ای بزرگ را پیش ببرد.

وی افزود: وقتی ما سراغ پروژه‌های بزرگ در کشور میرویم این حتما منجر به رشد تولید خواهد شد که طبیعتا یکی از نتایج تولید، مهار تورم خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های توانمند طرح‌های توسعه‌ای خودشان را بر اساس مدل اقتصادی صحیح طرح ریزی کنند، چرا که در غیر این صورت سرمایه‌های کشور به هدر خواهد رفت؛ در بحث نجما دقیقا این روند یعنی استفاده از داشته‌های شرکت، اجرایی شده و با پیگیری جدی تصمیم‌ها به نتایج راهبردی مورد نظر خواهیم رسید.

 سلطانی با بیان اینکه ثبات در سیاست‌ها و تصمیم‌های اقتصادی در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بسیار مهم است، گفت: اثر توسعه زیرساخت فیبر نوری مستقیما در رشد اقتصادی و مولدسازی حوزه آی سی تی، اثر گذار خواهد بود.

گفتنی است در حاشیه آیین بهره برداری از مرحله اول نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران «نجما» و طرح‌های مخابراتی استان مرکزی که با حضور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، استاندار مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، از خانواده شهید شاخص استان مرکزی «شهید احسان قدبیگی» تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب