دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
همزمان با روز جهانی عکاسی؛

سومین جشنواره مسابقه عکس «همه جا در دسترس» شروع به کار کرد

سومین جشنواره مسابقه عکس «همه جا در دسترس» شروع به کار کرد
سومین جشنواره «همه جا در دسترس» همزمان با روز جهانی عکاسی شروع به کار کرد تا برگزیدگان در نهایت در سالروز تاسیس وزارت ارتباطات در اسفند ماه معرفی شوند.
کد خبر : 864002

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با روز جهانی عکاسی، سومین جشنواره عکس «همه جا در دسترس» با هدف به تصویر کشیدن نقش زیرساخت‌های ارتباطی در افزایش رفاه، تحول و رونق اقتصادی در شهر و روستا، از امروز شنبه ۲۸ مردادماه رسما آغاز بکار کرد.

در این دوره از جشنواره «همه جا در دسترس» که به صورت فرایندی و در بازه زمانی مرداد تا دی ماه امسال برگزار می‌شود، عکاسان حرفه‌ای و آماتور می‌توانند برای شرکت در این رویداد ملی آثار خود را در موضوعات زیر به دبیرخانه مسابقه ارسال کنند.

آثار برگزیده در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و پس از رونمایی در نمایشگاه در قالب کتاب منتشر خواهد شد.

بنابه اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات به برگزیدگان هر دو بخش تک عکس و مجموعه عکس، ۱۵ میلیون تومان به نفر اول، ۱۲ میلیون تومان نفر دوم و ۱۰ میلیون تومان به نفر سوم اهدا می‌شود.

مهلت ارسال آثار از ۲۸ مرداد تا ۲۸ دی ماه است و اختتامیه آن نیز همزمان با سالروز تاسیس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در روز ۲۱ اسفند برگزار می‌شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی و شرایط ارسال عکس می‌توانند به آدرس www.ict.gov.ir/fa/photo مراجعه و یا با شماره تماس ۸۸۱۱۳۹۵۳ دبیرخانه جشنواره تماس بگیرند.

اسفند سال گذشته در دومین دوره از جشنواره عکس «همه‌جا در دسترس» از میان ۳۶۰ عکاس و ۱۲۰۰ عکس، برگزیدگان آن انتخاب و معرفی شدند.
 
موضوعات مسابقه:
• پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها (حفاری، فیبرکشی، اتصال، بهره برداری)
• دولت هوشمند وپنجره واحد خدمات دولت هوشمند
• توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و جاده‌ها و تاثیر آن بر زندگی روزمره، آموزش و اشتغال مردم روستا
• هوشمند سازی و ارتقاءخدمات پستی و پست بانک درمناطق روستایی و شهری
• پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی ایرانی
• کارکرد‌های صنعت فضای در زندگی روزمره (مسیریاب‌ها، استفاده از تصاویر ماهواره‌ای درکشاورزی و مدریت بحران‌های طبیعی و...)
• شرکت‌های تولید کننده محصولات و تجهیزات فناورانه و مخابراتی ایرانی (گوشی موبایل، مودم، تجهیزات ماهواره‌ای و...)
• اینترنت کودک و نوجوان
• فضای مجازی و تاثیر آن بر زندگی شهری و روستایی

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب