دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حمایت ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال از توسعه فناوری‌های نوظهور در کشور

حمایت ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال از توسعه فناوری‌های نوظهور در کشور
ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال به منظور تدوین سیاست‌ها نقش پررنگی در توسعه کاربرد فناوری‌های نوظهور و رساندن این فناوری‌ها به مرحله تجاری‌سازی و درآمدزایی دارد.
کد خبر : 863049

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ستاد اقتصاد دیجیتال یکی از ستاد‌های مهم و البته باسابقه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری است که همواره نقش پررنگی در توسعه کاربرد فناوری‌های نوظهور و رساندن این فناوری‌ها به مرحله تجاری‌سازی و درآمدزایی داشته و دارد.

ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال در راستای مأموریت‌های خود، خدمات مختلفی به صاحبان کسب‌و‌کار‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال ارائه می‌دهد. خدماتی که از مرحله ایده و طرح تا اجرا و عملیاتی کردن ایده یا طرح را شامل می‌شود.

در این ستاد طرح یا ایده‌هایی که می‌تواند با کمک فناوری‌های نوظهور یکی از چالش‌های موجود صنایع و کسب‌وکار‌ها را برطرف کند، استقبال شد. همچنین اگر محصولی تولید شده که مورد نیاز سازمان‌ها و صنایع کشور است، ولی در مرحله بازارسازی و فروش به مشکل برخورده و یا در کاربردپذیری محصول به دلیل خلاء‌های قانونی و مقررات متناقض بن‌بستی پیش آمده است، ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال رسالت خود می‌داند که از این دست طرح‌ها، ایده‌ها و محصولات حمایت کند.

براساس اعلام این ستاد، یکی دیگر از کمک‌های ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، نشان‌دادن راه ورود به بازار‌های جهانی و فروش محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های هدف است. همچنین اگر شرکت دانش‌بنیانی دارید که در تأمین زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای توسعه محصول مبتنی‌بر فناوری‌های نوظهور به مشکل بر خورده، می‌توانید از این ستاد کمک بگیرید.

ستاد اقتصاد دیجیتال دانش‌بنیان در نظر دارد تا از شرکت‌های دانش بنیانی که یک مسئله و چالش مشخص را از صنعت، ارگان و یا یک سازمانی با استفاده از فناوری‌هایی که این ستاد به عنوان اولویت حساب کرده‌ است همانند اینترنت اشیاء، بلاکچین، هوش مصنوعی و ... و یا حوزه‌های اقتصاد پلتفرمی حل می‌کند، حمایت کند.

یکی از انواع این حمایت‌ها، ارائه تسهیلات کم‌بهره است. در این نوع حمایت، ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال با ورود به این حوزه عملا ریسک توسعه فناوری را می‌پذیرد. از طرفی این ستاد می‌تواند تفاهم‌نامه سه جانبه‌ای بین شرکت دانش‌بنیان، صنعت مربوطه و خود ستاد منعقد کند.

در این فرآیند آن صنعت به‌عنوان بهره‌بردار نقش نظارتی دارد تا دقیقا محصول منطبق بر نیاز تولید شود و شرکت دانش‌بنیان هم دقیقا محصول مورد نیاز را توسعه می‌دهد و فناوری را منطبق می‌کند. همچنین از طرفی ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال دانش‌بنیان حمایت مالی و فنی را انجام می‌دهد و نظارت می‌کند که آیا شرکت مذکور توانایی فنی تولید این محصول را دارد یا خیر.

علاوه بر این، ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، بودجه‌ای در حوزه‌های سخت‌افزار برای ارائه خدمات «GPU» به شرکت‌های دانش‌بنیان تا سقف مالی مشخص در نظر گرفته است.

ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال دانش‌بنیان در تلاش است تا با ایفای نقش تسهیل‌گری و حمایتی در زیست‌بوم فناوری‌های نوظهور اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال مسیر را برای توسعه این فناوری‌ها در کشور هموارتر کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب