ارسال مرسوله با پرنده خودکار تا ۵ کیلو ممکن شد
ایلیا رضایی، طراح پارامترهای برنامهنویسی پرنده اوکتاکوپتر در یک تیم دانشبنیان بنیان با اشاره به اینکه پهپادها در سالهای آتی به بخش جداییناپذیر صنعت حمل و نقل تبدیل میشوند، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: هماکنون موفق به طراحی یک پهپاد به نام «اوکتاکوپتر پی ۱۱» شدیم که جهت حمل و نقل هوشمند مرسوله کاربرد دارد.
وی با بیان اینکه پهپاد اوکتاکوپتر به صورت خودکار و رادیوکنترل قابل هدایت است، اظهار کرد: این پرنده خودکار قابلیت حمل ۵ کیلوگرم بار با استقامت بالا را دارد. یکی از مهمترین مزیتهای پهپاد اوکتاکوپتر پی ۱۱ حرکت به سمت مقصد و بازگشت با دریافت مختصات است.
رضایی با اشاره به اینکه کاربران تنها با در دست داشتن کنترلگر و تعیین موقعیت جغرافیایی میتوانند پهپاد را هدایت کنند، بیان کرد: همچنین کاربران با استفاده از نقشه مأموریت میتوانند جزئیات تحویل مرسوله از جمله ارتفاع پهپاد هنگام تحویل را دریافت کنند.
وی گفت: این پهپاد علاوهبر حمل و نقل مرسوله در حوزههای کشاورزی، فیلمبرداری، نظامی، امداد و نجات بهکار گرفته میشود و با تغییر جزئی در سازهها نیز قابل استفاده است.
وی با بیان اینکه تغییر کاربری این پهپاد کم هرینه است، اضافه کرد: روشهای انتقال کالا در دنیای مدرن دستخوش تغییرات شده است و میتوانیم با استفاده از پهپادها چالشهای حمل و نقل زمینی از جمله ترافیک را برطرف سازیم و در کوتاهترین زمان مرسوله را به دست کاربر برسانیم.
این برنامهنویس با اشاره به قابلیت تصویربرداری ۳۶۰ درجهای پهپاد اوکتاکوپتر یادآور شد: ماده بهکاررفته در پهپاد خودکار اوکتاکوپتر، کربن، الیاف شیشه و پیویسی فوم است. همچنین قیمت تمامشده آن ۲۰۰ میلیون تومان پیش بینی میشود.
رضایی با بیان اینکه پهپاد اوکتاکوپتر برای اولین بار با هدف خاص طراحی شده است، خاطرنشان کرد: این پهپادها برای ارسال سریع و ایمن کالاها طراحی شده و در مدارس و دانشگاهها برای برنامههای آموزشی کاربرد دارد.
انتهای پیام/