بزرگترین ماهواره ارتباطی جهان به فضا پرتاب میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، راکت فالکونهوی اسپیسایکس بزرگترین ماهواره ارتباطی خصوصی جهان، «جوپیتر۳» (JUPITER ۳) را به مدار پرتاب میکند. این فضاپیمای بزرگ تقریبا به تمام آمریکای شمالی و جنوبی اینترنت ماهوارهای ارائه خواهد داد.
این پلتفرم ارتباطی در ناوگان ماهوارهای هیوز مشتری که هماکنون در مدار قرار دارد و خدمات اینترنت پهنباند را به آمریکای شمالی و جنوبی ارائه میدهد، به دیگران خواهد پیوست. این ماهواره پس از استقرار کامل، بزرگترین ماهواره ارتباطی تجاری جهان خواهد بود.
پس از استقرار، اندازه مشتری با طول بالهای یک هواپیمای تجاری که میتواند از ۱۳۰ تا ۱۶۰ فوت متغیر باشد، رقابت خواهد کرد. فالکونهوی که قرار است «جوپیتر۳» را به مدار ببرد، از مجتمع پرتاب «کمپلکس ۳۹ ای» (Complex-۳۹A) در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا پرتاب خواهد شد. این هفتمین پرتاب راکت سه بوستر اسپیسایکس خواهد بود که برای اولین بار در ۲۰۱۸ با استقبال زیادی مواجه شد.
این فضاپیمای ارتقایافته به مدار زمین ثابت میرود و قابلیتهای نرخ داده موجود ناوگان هیوز را دو برابر خواهد کرد. «جوپیتر۳» از سرویسهایی مانند وایفای حین پرواز و اینترنت کمتاخیر پشتیبانی خواهد کرد تا استفاده از وایفای خانگی را با سایر فناوریهای بیسیم افزایش دهد.
براساس یک بیانیه، «جوپیتر۳» دارای یک معماری تکنولوژیکی بهروزشده است که امکان کوچکسازی الکترونیک ماهواره، گنجاندن تقویتکنندههای حالت جامد و افزایش کارایی آنتنهای آن را فراهم کرده است.
دو بوستر جانبی فالکونهوی پس از جدا شدن از یکدیگر، عملیات بازگشت را در مناطق فرود ۱ و ۲ اسپیسایکس، حدود ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب انجام خواهند داد.
انتهای پیام/