صفحه کلیدهای هوشمند بومیسازی شد/ کاربرد برای هوشمندسازی منازل
زهرا علیزاده یکی از مدیران یک شرکت دانشبنیان فعال در عرصه هوشمندسازی منازل در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری آنا اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در این شرکت انجام دادیم هوشمندسازی روشنایی منازل بهواسطه کلیدهای مخصوصی است که نیاز به سیمکشی برق ندارد.
وی با بیان اینکه صفحه کلیدهای ساختهشده از جنس شیشه هستند، گفت: در این صفحه کلید شیشهای، یک ماژول دارای وایفای تعبیه شده که بهراحتی به مودم وصل میشود.
وی اضافه کرد: به این واسطه از راه دور به واسطه اپلیکیشنی که روی گوشی نصب میشود، میتوان منزل را حتی از خارج کشور کنترل کرد.
علیزاده با بیان اینکه با این صفحهکلیدها خانه هوشمندسازی میشود، تأکید کرد: در خانه هوشمند میتوان علاوه بر روشنایی، سرمایش و گرمایش و آپشنهای دیگر را اضافه کرد.
وی ادامه داد: این صفحه کلید هوشمند ساخته شده در شرکت، اولین برندی است که مجوز دانشبنیانی را اخذ کرده و شرکتهای دیگر عمدتاً دانشبنیانی خود را صرفاً در موضوع کلیدها دریافت کردهاند.
به گفته وی، این تاچپنل قابلیت استفاده در آیفون تصویری دارد که بهواسطه آن درب منزل را مدیریت کرد.
این مدیر شرکت دانشبنیان گفت: قابلیت دیگر این محصول وجود ۷ سنسوری است که میتوان برای کنترل وسایل مادون قرمز همچون تلویزیون، یخچال و... از آنها بهره برد. در کنار اینها کنترل آسانسور، پارکینگها، پردههای خانه و ... نیز باز طریق این صفحههای کلیدی وجود دارد.
علیزاده گفت: منبع تغذیه این صفحهکلیدهای هوشمند آداپتور بوده و با برق کار میکند که ورودیها و خروجیهای پشت آن مؤید این موضوع است.
وی با اشاره به برترین قابلیتهای این پنل اشاره کرد و گفت: کنترل ۶ تا ۸ سرخط روشنایی، کنترل ۲ عدد پرده برقی، کنترل ترموستات، دارای نمایشگر ۳.۴ اینچی فپل تاچ، قابلیت لرن کردن تمامی ماژولهای IR، قابلیت کنترل ماژولهای RF، کنترل بخش امنیت و دزدگیر و قابلیت ارتباط از طریق SimCard و W از مزیتهای این صفحههای هوشمند به شمار میرود.
به گفته وی، کلیدهای لمسی هوشمند نیز جایگزین لاکچری کلیدهای قدیمی ساختمانها هستند.
علیزاده ادامه داد: این کلیدها بر بستر سیمکشی سنتی نصب میشوند و نیازی به تغییر در سیم کشی ندارند.
انتهای پیام/