سرداری که دوست آهوان و محیط زیست بود
به گزارش گروه اجتماعی آنا از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، اصغر مبارکی مدیرکل دفتر موزههای تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با ابراز ناراحتی از شهادت سردار حاج محمد ناظری فرمانده یگان تکاوری نیروی دریایی سپاه،افزود: این سردار رشید میتواند بهترین نمونه و الگو از پیوند یک مقام ارشد نظامی با محیط زیست باشد.
مبارکی با بیان اینکه شهادت سردار ناظری جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی فقدان بزرگی برای محیط زیست به ویژه در جزیره «فارور و بنی فارور» است، اظهار کرد: این سردار والا مقام با دیدگاه محیط زیستی خود، توسعه در فارور را به محیط زیست پیوند زد و از این رو نقش بسیار موثری در حفظ محیط زیست آن منطقه داشت.
مدیرکل دفتر موزههای تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن یادآوری واگذاری جزیره «فارور» به منطقه آزاد کیش برای اجرای برنامههای توسعهای در این جزیره، خاطرنشان کرد: این اقدام در حالی بود که مضاف بر تمام ویژگیهای زیست بومی جزیره، تنها جمعیت محدود موجود آهوی کوهی در «فارور» هستند و بدون کمک سردار ناظری حفظ این گونه ارزشمند کاری بسیار دشوار بود.
وی ادامه داد: تهیه و توزیع علوفه، ساخت آبشخور، حفاظت و مطالعه پرندگان در بنی فارور، حفاظت از جمعیت آهوان جزیره فارور، همکاری در اجرای پروژههای تحقیقاتی و مطالعاتی محیط زیست در جزیره به ویژه در خصوص لاک پشتهای دریای بخشی از اقدامات ارزنده سردار ناظری و همکارانش در حوزه محیط زیست است.
مبارکی ابراز امیدواری کرد: سردار ناظری به الگو و سمبلی برای سایر نیروهای نظامی در کشور بدل شود و فقدان وی نیز همچون حضورش، خدمت و برکت برای محیط زیست کشور باشد.
گفتنی است، جزیره فارور و بنی فارور در استان هرمزگان گنبدى سربرآورده از آب هاى نیلگون خلیج همیشه فارس محسوب میشود که از تپه ماهورهاى کوچک و بزرگ تشکیل شده است. این جزایر به رغم غیرمسکونى بودن از تنوع زیستی ویژهای برخوردار هستند و گرمای آنها در تابستان به ۵۰ درجه سانتیگراد هم میرسد.
انتهای پیام/