شعر رسانهای تأثیرگذار در تبلیغ باورهای دینی و انقلابی
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام حسن کاملیفر در نشست پیشرویداد سومین جشنواره بینالمللی همای رحمت که در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، گفت: پدیده شعر یکی از معجزات آفرینش است، یک رسانه اثرگذار برای انتقال مفاهیم که کارآمدی مختلفی نسبت به بیان مطالب غیرشعری دارد، تلاش میکند.
وی به تعبیر مقام معظم رهبری درباره قدرت تأثیری که در شعر وجود دارد و برای شاعر مسئولیتآور است، ادامه داد: به دستور پیامبر عظیمالشأن اسلام صلیالله علیه و آله و سلم برای تبلیغ و ترویج غدیر و ولایت و امامت امیرالمومنین از رسانه شعر استفاده شد و در میان وقایع مهم اسلامی تنها واقعه غدیر بوده که از همان لحظات وقوع یک سند دائمی در زمینه این واقعه شده است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر آذربایجانشرقی به تأثیرگذاری علامه امینی که تمام عمر خود را در تبلیغ و ترویج غدیر و امیرالمومنین صرف کرد اشاره و بیان کرد: علامه امینی ۱۱ جلد کتاب ارزشمند الغدیر را که هشت جلد آن به شعر غدیریه اختصاص یافته از قرن نخست تا ۱۲ هر شعری که در ارتباط با غدیر و امیرالمومنین سروده شدهاند را در هشت جلد تدوین و مورد تجزیه و تحلیل قرار داده که نشانه اصلی کتاب ارزشمند علامه امینی بر پایه انعکاس واقعه غدیر و فضائل امیرالمومنین در اشعار شاعران است.
کاملیفر افزود: شعر یک وسیله و ابزاری بسیار مهم و رسانه بسیار تأثیرگذار و کارآمد برای تبلیغ و تبیین دین و ارزشهای دینی، باورهای دینی، باورهای انقلابی است.
وی مطرح کرد: شعرای متعهد اسلامی همواره با شعرهای خود، مبلّغ دین و معارف اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام بودهاند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر آذربایجانشرقی یادآور شد: اشعار حماسی و مدیحهسرایی بهعنوان سلاح بُرنده شعرای بزرگ اسلام در طول تاریخ مورد توجه و استفاده بوده و در مقابل حاکمان جرم و دشمنان اهل بیت علیهمالسلام از این سلاح شعر در طول تاریخ همواره استفاده کردهاند.
کاملیفر در ادامه توضیح داد: امروز این ابزار مهم و این رسانه تأثیرگذار برای تبلیغ معارف اهل بیت علیهمالسلام بهخصوص برای ترویج، تبلیغ و تبیین آثار و برکات حاکمیت حکومت غدیری و علوی که نظام جمهوری اسلامی بر پایههای آن شکل گرفته است از بیشترین اهمیت برخوردار است.
حسن عباسی مسئول دبیرخانه سومین جشنواره بینالمللی شعر همای رحمت به زبان ترکی هم در این جشنواره تأکید کرد: افتتاحیه سومین دوره جشنواره از ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲ آغاز و اختتامیه آن ۹ بهمنماه است و از شعرا، استادان، کارکنان و دانشجویان دعوت میشود هرگونه شعری به زبان ترکی در مدح و منقبت مولیالموحدین علی بن ابیطالب علیهالسلام دارند به مسئول دبیرخانه سومین دوره جشنواره بین المللی شعر همای رحمت به زبان ترکی و به ایمیلهای h.abbasi@iaut.ac.ir و religanaz۸۲@gmail.com ارسال کنند و از طریق تلفن تماس ۰۹۱۴۸۲۸۶۳۰۱ هرگونه سؤال خود را در جریان بگذارند.
به گزارش آنا، تعداد سه شاعر اهل بیت علیهمالسلام به نامهای اروج داداشی، بلال کمالی و محمدحسین غلامی در مدح و منقبت مولی الموحدین علی بن ابیطالب علیهالسلام اشعاری را سرودند و از کتاب مولامحبتی اروج داداشی شاعر برگزیده دومین دوره جشنواره هم رونمایی شد.
انتهای پیام/