دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ظرفیت یک کارخانه نوآوری برای حضور دانشجویان دکتری و پسا‌دکتری

ظرفیت یک کارخانه نوآوری برای حضور دانشجویان دکتری و پسا‌دکتری
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: یک کارخانه نوآوری با توان بالا می‌تواند پایگاهی برای بهره‌مندی و حضور دانشجویان دوره دکتری و پسادکتری باشد.
کد خبر : 858389

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات در جمع مدیران شتاب‌دهنده‌ها و استارت‌آپ‌های کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر بیان کرد:  این کارخانه، می‌تواند پایگاهی برای بهره‌مندی و حضور دانشجویان دوره دکتری و پسادکتری باشد.

وی با اشاره به مهم بودن حوزه‌های فعالیت کارخانه نوآوری و بازیگران این حوزه‌ها درباره شکاف‌های موجود صنعت و دانشگاه گفت: با شناسایی درست نیازمند‌های جامعه و بررسی حجم بازار می‌توان قدم‌های مؤثری در این مسیر برداشت.

وی ادامه داد: برای نمونه در حوزه تجهیزات پزشکی، حوزه خوراک دام یا هوشمند سازی با توجه رشد این صنایع، چالش‌های زیادی وجود دارد که می‌توان به آن‌ها ورود کرد. گستردگی حوزه‌های فعالیت کارخانه نوآوری آمپر با وجود متخصصان متعدد و در کنار بدنه جوان، متخصص و باانگیزه باعث می‌شود تا بستر لازم فعالیت‌های فراهم شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات با اشاره به وجود منتور‌ها و توانمندی شتاب‌دهنده‌های آمپر پیشنهاد بهره‌مندی از پست داک‌های صنعتی و دوره‌های پسادکتری در آمپر را ارائه و از حمایت و پشتیبانی وزارتخانه از این مهم را اعلام کرد که می‌تواند در زمینه جذب و نگهداشت نیروی انسانی مؤثر باشد.

صالحی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان (ماده ۱۳) و استفاده از این ظرفیت برای شرکت‌های بزرگی، مانند هلدینگ رایزکو می‌توان شاهد اتفاقات خوبی در همکاری صنعت با دانشگاه بود.

وی با اشاره به توان و قابلیت کارخانه نوآوری آمپر ابراز امیدواری کرد: با تعامل بین کارخانه نوآوری و دانشگاه اثرات خوبی برای کشور شاهد باشیم.

پرویز کرمی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این کارخانه نوآوری نیز با معرفی بخش‌های مختلف این کارخانه به دستاورد‌ها و توانمندی‌های استارت‌آپ‌های حاضر در زمینه هوشمند سازی، حمل‌ونقل، خودرو، سلامت و امنیت غذایی‌ ای تی و فناوری‌های نرم، اشاره و آمادگی این مرکز نوآوری را برای ارتباط هرچه بهتر و بیشتر صنعت و دانشگاه و نیاز محور بیان کرد.

به گزارش آنا، کارخانه نوآوری و صنایع خلاق در فضایی به وسعت ۱۰ هزار متر و در دو سوله مجزا هر سوله دوهزارمتربع و در سه حوزه حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی،‌ای تی، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر و فضای کار اشتراکی و فب لب تخصصی به‌عنوان بازوی نوآوری هلدینگ رایزکو در حال فعالیت است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب