برگزاری جایزه مصطفی (ص) امکان برقراری ارتباط با افراد زیادی را به من داد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پروفسور جکی ایرو یینگ؛ بنیانگذار موسسه مهندسی زیستی و فناوری نانو (IBN) سنگاپور و یکی از برگزیدگان جایزه مصطفی به دلیل گردهم آوردن دانشمندان مختلف از سرتاسر جهان اسلام با هدف بحث و تبادل نظر در قالب برنامه تبادل علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی قدردانی کرد.
فعالیت خود در زمینه فناوری نانو را در دوران فوق دکتری و در سال ۱۹۹۲ آغاز کردم، در آن زمان این رشته بسیار نوپا و جدید بود، اما میدانستم که نانو مواد در آینده نزدیک تاثیر به سزایی در زندگی مردم خواهند داشت.
ایشان به عنوان یک دانشمند زن مسلمان خاطرنشان کرد با فعالیتهای تحقیقاتی دنیا آشنایی داشته است، اما از دریافت جایزه مصطفی بسیار شگفت زده شده است چرا که دانشمندان مسلمان عالی رتبه زیادی در مراسم حضور داشتهاند که شایسته دریافت این جایزه بودهاند، اما از این که جایزه مصطفی به او رسیده است، بسیار مفتخر بوده و احساس فروتنی میکند.
ایشان در صحبتهای خود به این موضوع اشاره کرد که تجاریسازی ایدهها در زمینههایی مثل نانو فناوری زیستی زمانبر بوده و او اکنون بیش از ۱۸۰ عنوان حق اختراع را به نام خود ثبت کرده است. وی امیدوار است تا با شرکتهای بیشتری وارد مذاکره شود چرا که احساس میکند تامین منابع مالی تحقیقات از سوی دولت بسیار هزینه بر بوده بنابراین تامین سرمایهگذاری در راستای منافع جامعه اهمیت زیادی دارد.
پروفسور جکیای رو یینگ بر این باور است که برگزاری جایزه مصطفی امکان برقراری ارتباط با افراد زیادی را به او داده است و به گفته او بنیاد مصطفی در کنار برگزاری جایزه با هدف تمجید و قدردانی از دانشمندان جهان اسلام، فعالیتهای شایان توجه زیادی را از جمله گردهم آوردن دانشمندان مختلف از سرتاسر جهان اسلام با هدف بحث و تبادل نظر در قالب برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) و مسابقه دانشآموزی نور انجام داده است. این بنیاد همچنین با دعوت از دانشمندان مسلمان جوان از کشورهای اسلامی به دنبال الهام بخشیدن و تشویق آنها برای ادامه مسیر خود در پژوهشهای علمی است.
پروفسور جکی ایرو یینگ در سال ۱۹۶۶ در سنگاپور متولد شد. شاخصترین فعالیت علمی ایشان در زمینه ترکیب مواد و سیستمهای پیشرفته زیستی با ساختار نانویی و ساخت مواد و سیستمهای مینیاتوری زیستی با ساختار نانویی است که از جمله کاربردهای جالب آن میتوان به ساخت "نانو ذرات پلیمری در سیستمهای پاسخ محرک" برای بیماران دیابتی اشاره کرد.
به گزارش آنا، جایزه مصطفی شامل تندیس، لوح تقدیر و هدیه ویژه به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار آمریکا است و به هر کدام از برگزیدگان به تنهایی و یا به صورت مشترک اهدا میشود. مبلغ نقدی این جایزه از محل وقف علم و فناوری تامین میشود و دولت نقشی در تامین مالی آن ندارد.
پنجمین آئین اعطای جایزه مصطفی روز دهم مهرماه ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار خواهد شد. این نخستین باری است که جایزه مصطفی خارج از تهران برگزار میشود و اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مراکز تمدن اسلامی، میزبان این جایزه خواهد بود.
*پروفسور جکیای رو یینگ؛ برگزیده جایزه مصطفی ۲۰۱۵
انتهای پیام/