راهاندازی مرکز مهارتی تفسیر قرآن کریم به زبان انگلیسی
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در دیداراعضای هیئت رئیسه دانشگاه باقرالعلوم(ع) با وی با اشاره به اینکه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بیبدیل است که براساس آن تمام فعالیتهای دانشگاه باید پیوست آمایش داشته باشد.
وی از راهاندازی دانشکدههای هوش مصنوعی، سبک زندگی و پردیس علوم انسانی اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی قم خبر داد و پردیس علوم انسانی اسلامی را پاتوق و پشتیبان علوم انسانی و هنر در سطح کشور برشمرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم افزود: تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه منعقد و دبیرخانه عملیاتیسازی تفاهمنامه در دانشگاه آزاد اسلامی قم مستقرشده است تا با شکلگیری نمایندگان استانی درسطح کشور بتوانند تألیف کتب و برگزاری کرسیهای نظریهپردازی را با استفاده از ظرفیتهای حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی جهت بدهند.
خیری با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی قم بیش از ۲۰ هسته فناور در حال فعالیت هستند، ادامه داد: سامانه پژوهشیار براساس مسئلهمحوری در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به فعالیت کرده که براین اساس موضوعات فرش، زیارت و گردشگری و کفش از موضوعات شاخص دراستان قم تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح پویش درسطح دانشگاه آزاد اسلامی بهمنظور ارتباط مؤثر بخش صنعت و دانشگاه درحال اجرایی شدن است، افزود: مدارس سازمان سما به معاونت تعلیم وتربیت و مهارت دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شده و دانشکدههای مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشهای متعدد مدارس دانشگاه را پشتیبانی میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در ادامه توضیح داد: در دانشگاه آزاد اسلامی تلاش شده از پراکندهکاری پرهیز شود، براین اساس دانشکدگان در سازمان مرکزی ایجاد شده تا تمامی دانشکدههای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را برمبنای رشته تحصیلی پشتیبانی کند.
راهاندازی ۱۸ دانشکدگان علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی
خیری از راهاندازی ۱۸ دانشکدگان در علوم انسانی کشور خبر داد و افزود: دانشکدگان علوم انسانی به منظور انسجامبخشی به فعالیتهای دانشکدههای علوم انسانی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شدهاند.
وی افزود: جشنواره امامت و مهدویت در سطح دانشگاه آزاد اسلامی همهساله از ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان در واحدهای دانشگاهی به صورت موضوعی فعالیت دارند که موضوع فرهنگ مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قم درحال اجرایی شدن است.
**بهرهمندی از ظرفیت دانشجویان دکتری در اجرای طرح دستیار مدرس
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با اشاره به اجرای طرح دستیار مدرس در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قرار است ۶۰ هزار دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی پس ازانجام فرآیند علمی برای تدریس در دورههای کاردانی و کارشناسی با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری داشته باشند تا تعلق هویتی دانشجویان به دانشگاه افزایش یابد.
خیری از راهاندازی مرکز مهارتی تفسیر قرآن کریم به زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اسلامی قم خبر داد و با تأکید بر اینکه در این زمینه میتوان ازظرفیت دانشگاه باقرالعلوم(ع) وحوزه علمیه استان قم استفاده کرد، ادامه داد: در زمینههای تعلیم و تربیت و موضوع سبک زندگی میتوانیم با دانشگاه باقرالعلوم تفاهم کنیم.
وی تأکید کرد: لازم است در زمینه فرصتهای مطالعاتی کارگروه شکل بگیرد و از قابلیتهای دانشگاه آزاد اسلامی قم و دانشگاه باقرالعلوم(ع) استفاده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، توجه به توسعه رشتههای تحصیلی با استفاده از ظرفیت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و همافزایی را بسیار حائزاهمیت دانست و افزود: در موضوع برگزاری کرسیهای نظریهپردازی و نشستهای علمی میتوان از ظرفیت دانشگاه باقرالعلوم(ع) استفاده کرد تا نگاه حوزوی و اسلامی در دانشگاه شکل بگیرد، بر این اساس لازم است برگزاری کرسیها و نشستهای علمی مشترک ساماندهی شود.
**دانشکده حکمت بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی قم راهاندازی شود
رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) هم در این نشست با اشاره به اینکه این دانشگاه از سوی وزارت علوم بهعنوان دانشگاه حکمت بنیان در سطح کشور معرفی شده، ابراز امیدواری کرد که دانشکده حکمت بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی قم بهمنظور استفاده از ظرفیتهای علمی این دانشگاه راهاندازی شود.
حجتالاسلام شمسالله مریجی بیان کرد: دانشگاههای حکمت بنیان درسطح کشور ازسوی وزارت علوم راهاندازی و براین اساس هشت دانشگاه حکمت بنیان درسطح کشور تعریف شده که در استان قم دانشگاه باقرالعلوم (ع) از سوی وزارت علوم بهعنوان دانشگاه حکمت بنیان معرفی شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که دانشکده حکمت بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی قم راهاندازی شود تا از ظرفیتهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ دانشجوی غیرایرانی دردانشگاه باقرالعلوم(ع) درحال تحصیل هستند، افزود: براساس ارزیابیهای صورت گرفته بیش از ۷۳ کشور به وبسایت دانشگاه باقرالعلوم(ع) مراجعه داشتهاند.
انتهای پیام/