تزریق برق به خطوط لوله با یک محصول خورشیدی
سید مهدی حکیمی، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مستقردر پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در حاشیه نمایشگاه الکامپ گفت: در این شرکت موفق به تولید محصولی با عنوان «حفاظت کاتدی خورشیدی» شدیم.
وی با بیان اینکه میتوان از این محصول برای خطوط لوله انتقال آب، نفت و گاز، مخازن متنوع پتروشیمی و نفت که به مرور زمان دچار خوردگی میشوند، بهرهمند برد، گفت: میتوان از خوردگی خطوط لوله با استفاده از حفاظت کاتدی خورشیدی جلوگیری کرد.
حکیمی با اشاره به اینکه در روشهای حفاظت کاتدی از تزریق برق به کاتد و آند خطوط لوله و مخازن استفاده میشود، بیان کرد: معمولا خطوط لوله در بیابان وجود دارد که برقرسانی به این مناطق دشوار است از این رو موفق شدیم با استفاده از برقرسانی خورشیدی در نیروگاه مستقل خورشیدی کوچک همراه با ادوات کنترلی، برق موردنیاز این خطوط لوله را با جریان و ولتاژ مشخص انجام دهیم.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه استفاده از محصول انرژی خورشیدی در محل موجب میشود تا دیگر به شبکه برق وابستگی نداشته باشیم، مطرح کرد: این محصول علاوهبر رفع وابستگی موجب میشود تا هزینهها بهشدت کاهش پیدا کند.
به گفته وی، نخستین پروژه حفظت کاتدی خورشیدی در سال ۱۳۹۱ در یکی از فازهای جنوبی در عسلویه انجام شد و کاربران میتوانند روی محصول یک سیمکارت قرار دهند و این دستگاه خرابیها و مشکلات سیستم را به بهرهبردارها و اپراتور هشدار دهد. یک سیستم مانیتورینگ نیز در این محصول طراحی شده که بهرهبرداری را برای کاربران تسهیل میکند.
انتهای پیام/