بومیسازی سرویس ذخیرهسازی ابری توسط یک شرکت دانشبنیان
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرور ابری نوعی سرور است که کاربر بدون نیاز به تامین و نگهداری از تجهیزات، امکان استفاده و بهرهبرداری از آن را دارد.
یک شرکت دانش بنیان حاضر در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ موفق به بومیسازی این سرورهای ابری شده است. محصولی که میتواند پیکربندی سرویس خود را با توجه به نیازمشتریان و بر اساس تعداد هستههای CPU، میزان حافظه تصادفی RAM، دیسک ذخیرهسازی و امکاناتی مانند IP و سیستمعامل انتخاب کرد تا براساس درخواست مشتری، یک سرور ابری در لحظه ایجاد و در دسترس کاربر قرار بگیرد.
سه نوع اصلی از سرورهای ابری وجود دارد: سرورهای عمومی که در این حالت منابع پردازشی بین کاربران به اشتراک گذاشته میشود، سرورهای اختصاصی که منابع سرور به اشتراک گذاشته نخواهد شد و فقط برای استفاده یک کاربر ایزوله میشود و سرورهای ترکیبی که با توجه به نیاز کاربر میتواند ترکیبی از دو حالت عمومی و اختصاصی باشد.
از این رو در ادامه به سراغ غرفه این شرکت دانشبنیان رفتیم و با «طاهره بیگلر» سرپرست توسعه کسب و کار این شرکت ارائه دهنده محصولات ابری گفتگو کردیم که در ادامه میخوانید:
بیگلر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: شرکت ما به عنوان قدیمیترین مرکز داده کشور در حوزه داده فعالیت میکند و این سرورهای ابری همچنین یک بستر ایدهآل برای طیف گستردهای از پروژههای وب ارائه میدهد.
وی گفت: این مرکز داده یکی از استراتژیکترین مرکز دادههای کشور است که در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد دادههای بورس و بیمه کشور را پشتیبانی میکند.
سرپرست توسعه کسب و کاراین شرکت درباره لزوم و تشخیص زمان مناسب برای خرید سرور ابری ادامه داد: نیاز به بالا آوردن یک وبسایت اختصاصی، نیاز به زیرساخت با کارایی بالا برای توسعهدهندگان وب، استفاده به عنوان یک سرور بازی با عملکرد بالا، یا زمانی که قصد راهاندازی یک استارتاپ را دارید زمان مناسبی برای خرید این سرورهاست.
وی ادامه داد: این شرکت زیر ساختهای جدیدی برای محصولات ابری فراهم کرده است که بطورعمومی به کاربران ارائه میشود.
بیگلر در ادامه با اشاره به مزیت رقابتی این مرکز داده به سایر مراکز دادهها بیان کرد: ویژگی سرویس ابری جدید ارایه شده اتصال به سه نقطه اصلی، پینگ (سرعت رفت و برگشت داده) پایین و پایداری زیاد است؛ وی افزود: این خدمات برای کسانی که خدمات آنلاین مثل بازیها و فعالین ارز دیجیتال ارائه میدهند حایزاهمیت است.
سرپرست توسعه کسب و کار این شرکت گفت: در حال حاضر بومی سازی در این حوزه بسیار مهم است، زیرا این خدمات در سر تا سر دنیا در حال گسترش است و ما نیز نباید از سایرین عقب بمانیم.
وی ادامه داد: از طرف دیگر ما باید بتوانیم با حداقل فضای فیزیکی بیشترین حجم دیتا و مرکز داده را داشته باشیم که بتوانیم به دنبال آن خدمات و دیتاهای بیشتری ارائه کنیم.
بیگلر با اشاره اینکه این فضاهای ابری برای همه نهادها و سازمانها قابل استفاده و کاربردی است افزود: هرچند که هنوز لزوم استفاده از فناوری برای شرکتها و نهادها سخت است و استقبال زیادی صورت نمیگیرد، اما به مرور با متوجه شدن و احساس نیاز در این زمینه به سمت این فناوری روی میآورند.
انتهای پیام/