دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش ۵ برابری ارزش قرارداد بین شرکت‌های فناورانه ایران و ونزوئلا

افزایش ۵ برابری ارزش قرارداد بین شرکت‌های فناورانه ایران و ونزوئلا
رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: در سفر رئیس جمهوری به ونزوئلا میان شرکت‌های دانش‌بنیان دو کشور قرارداد‌هایی به ارزش ۹۰ میلیون دلار منعقد شد.
کد خبر : 852847

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین خیرآبادی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری در میز اقتصاد بخش خبری ساعت ۱۴ امروز درباره توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان در کشور‌های آمریکای لاتین با اعلام این مطلب اظهار کرد: سفر رئیس جمهوری به ونزوئلا بسیار خوب و ارزشمند بود، زیرا این سفر برای ما و کشور‌های حوزه آمریکای لاتین منافع خوبی را به همراه داشت و بستر گسترش تعامل میان طرفین را مهیا کرد.

** تعاملات میان شرکت‌های دانش‌بنیان دو کشوربیشتر می‌شود

وی با اشاره به اهمیت گسترش همکاری میان ایران ونزوئلا از دیدگاه مقام معظم رهبری و رئیس دولت افزود: سال گذشته در ونزوئلا با حضور ۶۰ شرکت فناورانه نمایشگاه بزرگی برگزار کردیم و در سفر رئیس جمهوری ونزوئلا به ایران نیز تعاملاتی میان شرکت‌های دانش‌بنیان دو کشور ایجاد و بازدید از پارک‌های علم و فناوری انجام شد.

** استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان میان ایران و ونزوئلا

میرآبادی با اشاره به مذاکرات انجام شده میان ایران و ونزوئلا برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت، انرژی، تجهیزات پزشکی، مخابرات، صنعت، زیرساخت و. ادامه داد: ظرفیت‌های موجود درطرفین این امکان را مهیا کرده که بتوانیم ارزش قرارداد ۹۰ میلیون دلاری شرکت‌های فناورانه را تا ۵ برابر افزایش دهیم.

رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ایران آماده احداث پارک‌های علم و فناوری در ونزوئلا است. همچنین می‌توانیم با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام به بازسازی تجهیزات پزشکی موجود در ونزوئلا کرده و بدین ترتیب علاوه بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور به حوزه سلامت مردم ونزوئلا نیز کمک کنیم.

** ظرفیت صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان با افزایش تعاملات بین دستگاهی

میرآبادی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رسیدن به ظرفیت‌های صادراتی و حضور در بازار‌های هدف خاطرنشان کرد: مذاکراتی با وزارت امورخارجه، سازمان توسعه تجارت و صندوق توسعه ملی برای حمایت از ظرفیت صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان با افزایش تعاملات بین دستگاهی انجام شده است.

وی تاکید کرد: در فرایند گسترش ظرفیت صادراتی شرکت‌های علم و فناوری لازم است نقش حمایتی صندوق‌ها پررنگ‌تر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب