منظومهای از ماهوارههای هواشناسی به فضا پرتاب میشود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس نیوز، شرکت تومارو.ای او (Tomorrow.io) که یک شرکت آمریکایی است و در زمینه فناوریهای آب و هوا فعالیت میکند، قرار است امروز ۸۷ میلیون دلار برای منظومه ماهوارهای هواشناسی جمع آوری کند.
شرکت "تومارو. ایاو" مستقر در بوستون، این خبر را در تاریخ ١٤ ژوئن (روز گذشته) پس از معرفی ماهواره دوم خود به نام آر_۲ بر روی پرواز رایدشیر (rideshare) شرکت اسپیسایکس اعلام کرد.
دوره بیست و هفتم سرمایهگذاری ٨٧ میلیون دلاری شرکت تومارو. ایاو توسط شرکت اکتیو کپیتال (Activate Capital) هدایت شد.
این شرکت اولین ماهواره رادار خود را با نام آر_۱ (R - ۱) در اواخر فرودین ماه پرتاب کرد. از آن زمان، این شرکت تایید کرده است که تمام سیستمها از جمله رادار مبتنی بر فضا به خوبی کار میکنند.
ری گوفر (Rei Goffer)، یکی از موسسان و مدیر ارشد استراتژی این شرکت گفت: "این اولین ماهواره رادار هواشناسی تجاری ساخته شده در جهان است".
به زودی، این شرکت فناوری آب و هوا اشتراک گذاری دادههای رادار آر_۱ (R - ۱) و آر_۲ (R - ۲) را آغاز خواهد کرد. انتظار میرود ماهوارههای شرکت تومارو. ایاو که مجهز به امواج مایکروویو هستند در سال ۲۰۲۴ پرتاب شوند.
علاوه بر دادههای هواشناسی، ماهوارههای رادار شرکت تومارو. ایاو اطلاعات دقیقی در مورد بادههای سطح اقیانوس و ارتفاع سطح دریا ارائه خواهند داد. به گفته گوفر، ارتفاع سنجی یکی از قابلیتهای پنهان این ابزار است.
شرکت تومارو. ایاو تا به امروز بیش از ۳۰ میلیون دلار قرارداد از وزارت دفاع دریافت کرده است.
این شرکت اسفندماه ۱۰.۳ میلیون دلار از بودجه نیروی فضایی آمریکا برای دو ماهواره هواشناسی را به خود اختصاص داد. براساس خبر منتشر شده در ابتدای فروردین ماه، این پول که از طریق برنامه تسریع تدارکات و زمینه سازی فناوریهای نوآورانه وزارت دفاع اعطا میشود، "مجموعه آب و هوایی تجاری، مدیریت شده و پایدار موجود را برای پشتیبانی از استفاده از دادههای آب و هوایی به عنوان یک خدمت توسط ارتش تقویت خواهد کرد".
این شرکت یکی از پنج شرکتی است که موفق به عقد قرارداد برای نمایش ادغام دادههای تجاری در ابر خصوصی مجازی هواشناسی نیروی هوایی آمریکا شده است.
از نظر سرمایه خصوصی، دور قبلی سرمایه گذاری شرکت تومارو. ایاو با نام سری دی D، در سال ۲۰۲۱ تکمیل شد که این شرکت با نام ClimaCell شناخته میشد.
انتهای پیام/