دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با اخذ گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ انجام شد؛

گشایش آزمایشگاه استاندارد بتن و سنگدانه در مرودشت

گشایش آزمایشگاه استاندارد بتن و سنگدانه در مرودشت
آزمایشگاه استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت در زمینه بتن و سنگدانه همزمان با روز جهانی تأیید صلاحیت گشایش یافت.
کد خبر : 851854

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزمایشگاه استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در زمینه بتن و سنگدانه به‌عنوان نخستین آزمایشگاه واحد‌های دانشگاهی در استان فارس که موفق به اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت ISO/IEC ۱۷۰۲۵ شده همزمان با روز جهانی تأیید صلاحیت در مراسمی با حضور مسئولان گشایش یافت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در این مراسم اظهار کرد: استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵، استاندارد بین‌المللی الزامات سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون بوده و استقرار این استاندارد در آزمایشگاه و تأیید صلاحیت توسط مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران و سازمان ملی استاندارد نشان از این دارد که آزمون‌های آزمایشگاه مدنظر دارای دقت، صحت بالا و در سطح ملی و بین‌المللی قابل استناد هستند.

سیروس فارسی افزود: همه آزمایشگاه‌ها برای فعالیت در زمینه کنترل کیفیت محصولات مختلف ملزم به استقرار این استاندارد در آزمایشگاه و دریافت گواهینامه تأیید صلاحیت از مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران هستند.دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به‌عنوان نخستین واحد دانشگاهی در استان فارس و یکی از چهار واحد دانشگاهی در کشور بوده که تاکنون توانسته این استاندارد را در آزمایشگاه‌های خود مستقر کند و خرسندیم که آزمایشگاه بتن و سنگدانه واحد مرودشت موفق به استقرار این استاندارد شده است.

**چگونگی دریافت تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها

مدیرکل استاندارد استان فارس نیز با بیان چگونگی و شرایط دریافت گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ و تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها گفت: کار مرکز ملی تأیید صلاحیت، تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌هاست و در تأیید صلاحیت ضوابط ملی و بین‌المللی مطابق استاندارد ملاحظه و رعایت می‌شود.

محمدمهدی رزمجو اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به‌عنوان نخستین واحد دانشگاهی در استان فارس موفق شده گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ را در زمینه بتن و سنگدانه دریافت کند. نتایج این آزمایشگاه ازنظر مرکز سازمان ملی استاندارد ایران معتبر بوده در سطح ملی و بین‌المللی قابل استناد است و در واقع این آزمایشگاه مرجعی بوده که اولویت اول آزمون روی بتن و سنگدانه را داراست.

وی مطرح کرد: اکنون دانشگاه‌ها را متناسب با نسل سوم و چهارم ارزیابی می‌کنند و بحث سودآوری دانشگاه در قبال فناوری و انتقال دانش بسیار مهم است که این واحد دانشگاهی می‌تواند در زمینه درآمدزایی غیرشهری در این عرصه فعالیت کند.

گشایش آزمایشگاه استاندارد بتن و سنگدانه در مرودشت

مدیرکل استاندارد استان فارس بیان کرد: بحث تأیید صلاحیت بتن و سنگدانه از اهمیت بالایی برخوردار است و ارتباط مستقیم با ایمنی مردم دارد در این زمینه اداره کل استاندارد استان فارس به‌عنوان همکار، نهایت همکاری را با این واحد دانشگاهی خواهد داشت تا جواب‌هایی با دقت بالا داشته باشیم که در نهایت سلامت و ایمنی مردم را تضمین کند.

**آزمایشگاه‌ها منبع کسب درآمد پایداری برای دانشگاه

امام جمعه مرودشت هم گشایش این آزمایشگاه را خبر خوبی برای این شهرستان برشمرد و عنوان کرد: این کار باید منشأ خیروبرکت برای دانشگاه و شهرستان باشد و آغازی برای ایزو‌های آینده در دیگر زمینه‌ها با توجه به وجود صنایع تبدیلی و غذایی که نیاز ضروری شهرستان است، باشد.

حجت‌الاسلام مهدی آقایی ابراز امیدواری کرد که با توجه به حجم توسعه ساخت‌وساز در شهرستان و نیاز به تأیید مصالح ساختمانی به‌ویژه بتن با تلاش مسئولان ظرفیت خوبی برای افزایش ایمنی و کیفیت در ساخت‌وساز و ارتقای آزمایشگاه‌های دانشگاه و منبع کسب درآمد پایداری برای دانشگاه باشد.

اسماعیل خوشبخت معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت نیز با بیان اینکه این شهرستان دارای جایگاه علمی و معرفتی بسیار خوبی است، توضیح داد: شهرستان مرودشت شاید تنها شهرستانی باشد که ازلحاظ توسعه علمی، کشاورزی و صنعتی دارای ظرفیت‌های بالایی بوده و مهر تأیید اداره کل استاندارد مؤید عملکرد هرچه بیشتر این شهرستان در مسیر قانون و استاندارد‌های لازم است.

به گزارش آنا، در این مراسم محمد گل محمدی رئیس دفتر نظام‌مهندسی شهرستان مرودشت، جمعی از مدیران اداره کل استاندارد استان فارس و مدیران آزمایشگاه بتن و سنگدانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب