دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دانشگاه آزاد خراسان شمالی صورت گرفت؛

اختصاص ۱۰ هزار متر مربع زمین‌ به تولید محصولات فناورانه کشاورزی

اختصاص ۱۰ هزار متر مربع زمین‌ به تولید محصولات فناورانه کشاورزی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ۱۰ هزار متر مربع از زمین‌های کشاورزی و تحقیقاتی این دانشگاه به تولید محصولات فناورانه اختصاص یافت.
کد خبر : 851729

غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا از ارتقای مرکز رشد «فناوری‌های نوین در صنایع» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بین مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و اظهار کرد: این مرکز رشد در آخرین سطح‌بندی مراکز رشد سال ۱۴۰۱ (بازه فروردین تا اسفند ۱۴۰۱) با کسب امتیاز ۶۷۰ و با افزایش ۱۱۰ درصدی امتیاز در سطح یک مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

 وی درباره امتیازبندی مراکز رشد بیان کرد: تا امتیاز ۳۰۰، مراکز رشد در سطح یک از امتیاز ۳۰۰ تا ۶۰۰ در سطح دو و بالاتر از ۶۰۰ در سطح یک قرار می‌گیرند که در سطح‌بندی سال ۱۴۰۰ امتیاز مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ۳۲۰ و در سطح دو قرار داشت. این سطح‌بندی سالانه توسط اداره کل سرا‌های نوآوری و مراکز رشد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حمایت از مراکز رشد و سرا‌های نوآوری، برای دستیابی به اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی مطرح کرد: سطح‌بندی مراکز رشد دانشگاه یکی از اقدامات کلان بسته کاری توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی سند تحول و تعالی دانشگاه بوده که به‌صورت سالانه انجام می‌شود که این اقدام مؤثر جزء راه کنش ساماندهی زیست‌بوم نوآوری و ایجاد زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای توسعه فناوری و نوآوری استان‌ها است.

کاظمی با بیان شاخص‌های ارزیابی مراکز رشد گفت: شاخص‌های ارزیابی مراکز رشد شامل تعداد قرارداد‌های هسته‌ها یا واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مراکز رشد دانشگاه، تعداد محصولات تولیدشده، میزان درآمد‌ها و هزینه‌های صورت گرفته در این مراکز، تعداد دوره‌های تخصصی و عمومی برگزار شده در حوزه کسب‌وکار، برگزاری ایده آرایی‌ها، استارت‌آپ‌ها و چالش‌های فناوری در دانشگاه، تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویانی که در مراکز رشد در حال فعالیت هستند، زیرساختار‌های فناوری استفاده شده برای مراکز رشد و سایر امور فناورانه در واحد‌های دانشگاهی است.

وی عنوان کرد: تعداد قرارداد‌های منعقد شده با هسته‌ها و واحد‌های فناور در سال ۱۴۰۱ با افزایش ۱۷۰ درصدی همراه بود. در برگزاری دوره‌ها و وبینار‌ها و چالش‌های فناوری مجموعاً افزایش ۶۰ درصدی و در جذب دانشجویان فناور افزایش ۳۵۰ درصدی را داشتیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به تعداد محصولات فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد اضافه کرد: در مجموع ۲۳ محصول فناور در سال ۱۴۰۱ در حوزه‌های مختلف ازجمله الکترونیک، ساخت و تولید، مخابرات، کشاورزی و صنایع تبدیلی، دارویی، مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات و راه و ساختمان تولید شده که تعدادی از این محصولات در حال تجاری‌سازی است.

کاظمی تشریح کرد: در قالب کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار برای دانشجویان دانشگاه و کسب درآمد برای دانشگاه، مطابق دستورالعمل ۱۰.۲۶۷۸۹ مورخ ۱۳۹۸.۰۵.۱۴ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، حدود ۱۰ هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی دانشگاه به‌عنوان مزرعه تحقیقاتی برای تولید محصولات فناورانه کشاورزی اختصاص یافت و برای حمایت از هسته‌ها و واحد‌های فناور تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد برکت در سال ۱۴۰۱ منعقد شد که بر اساس این تفاهم‌نامه، ۱۸ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار هسته‌ها و واحد‌های فناور قرار گرفته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب